al
Uživajte u Franck Cappuccinu iz dizajnerske šalice Jolie Petite by Ljupka Gojić

Turizam i gastro

Uživajte u Franck Cappuccinu iz dizajnerske šalice Jolie Petite by Ljupka Gojić

10.06.2019 11:48:21 / Izvor: Akta.ba

Prepustite se svom omiljenom, kremastom Franck Cappuccinu u novoj dizajnerskoj šalici Jolie Petite by Ljupka Gojić. Nastavak uspješne suradnje dvaju brendova omogućio je da se neodoljiva šalica toplog Franck Cappuccina može piti sa šarmantnim i kreativnim uzorkom. Savršeno će se uklopiti u svaku privatnu, šaroliku kolekciju šalica i keramičkog posuđa te zasigurno oduševiti goste i uljepšati kućna druženja.

Igranje s uzorcima, originalnost i posvećenost detaljima obilježavaju modni brend Jolie Petite čiji motivi stižu na Franckove šalice po drugi put. Njezin slatki dizajn idealno će se slagati uz najdraže deserte i neodoljive okuse Franck Cappuccina.

Zvijezde ovog promotivnog pakiranja bit će Franck Cappuccino Classic za sve koji vole klasičan cappuccino prepoznatljivog okusa i mirisa kave uz dodatak bogate pjene te Franck Cappuccino Kokos i bijela čokolada koji su idealni kada vam treba odmor od svakodnevnice, jer će vas egzotični kokos i kremasta fina čokolada povesti na daleko tropsko putovanje gdje je vrijeme stalo.

Uz novu dizajnersku šalicu možete uživati i u ostalim okusima Franck Cappuccina kao što su  Čokolada, Vanilla Cream, Irish Cream, Nougat Cream, Cappuccino s manje šećera te Cappuccino bez kofeina, a tu je i fini Bananaccino bez kave za one najmlađe. Bez obzira za koji se odlučite, Franck Cappuccino idealan je u trenucima kada se treba prepustiti vlastitom užitku ili u pauzi od posla, predavanja, učenja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Turizam i gastro