al
Uživajte u tradicionalnim specijalitetima u prijatnom ambijentu Termag Kolibe

Turizam i gastro

Uživajte u tradicionalnim specijalitetima u prijatnom ambijentu Termag Kolibe

11.12.2018 09:52:03 / Izvor: Akta.ba

KOLIBA - NAJBOLJA ZABAVA NA PLANINI!

U neposrednoj blizini Hotela Termag, pored same ski staze, prateći žubor planinskog potoka, naći ćete Termagov etno restoran Koliba. Terasa restorana nenametljivo se stapa sa okruženjem, omogućavajući Vam da se relaksirate osjećajući harmoniju sa prirodom.

Kuhinja

Restoran Koliba Vam nudi raznovrstan meni vrhunskog kvaliteta u kome možete uživati poslije duge šetnje ili u večernjim satima uz dobru zabavu. Ugođaju domaće atmosfere restorana, doprinosi i enterijer u kome dominiraju drvo i pažljivo odabrani detalji koji doprinose osjećaju topline i prijatne atmosfere.

Zabava

Tokom zimske sezone za sve ljubitelje klupske atmosfere i odlične muzike, restoran Koliba u večernjim satima svakodnevno organizuje tematske apres ski partije koji traju do dugo u noć.

Enterijer

Okružen prirodom, prostran i modernog enterijera, Etno restoran Koliba koncipiran je tako da vam bude topao predah nakon skijanja i dana na snijegu, ali i prijatna hladovina tokom ljetne sezone. Da se oduševite svakim zalogajem, kuhinja restorana Koliba je spremna da vam pruži kompletan gastronomski ugođaj, da zastanete na trenutak i sa svojim prijateljima provedete nezaboravne trenutke.

Prijatna atmosfera

Prijatna atmosfera, fini žamor ispunjenog restorana, ponuda tradicionalnih jela sa ognjišta i moderne internacionalne kuhinje, besprekorna usluga i izbor kvalitetnih vina, čine ovaj restoran idealnom lokacijom bez obzira da li ste za čaj, piće, poslasticu, kratak ili duži obrok.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Turizam i gastro