Uživajte u unikatnim proizvodima u Caribou Coffeu

11.01.2021 09:42:23
Uživajte u unikatnim proizvodima u Caribou Coffeu

U svojoj ponudi imaju preko 60 različitih kako toplih, hladnih tako i blendiranih unikatnih napitaka.

Caribou Coffee je poznata marka proizvoda širom svijeta, a imate priliku da posjetite i poslovnicu Caribou Cafea u Sarajevu.

Riječ je o američkom brendu koji već 20 godina uspješno posluje širom svijeta. Ovaj brend sada ima preko 600 poslovnica širom svijeta a njima se pridružila i BiH.

U svojoj ponudi imaju preko 60 različitih kako toplih, hladnih tako i blendiranih unikatnih napitaka.

Caribou Caffee je u svijetu poznat kao brend s vrhunskim proizvodima za koje su dobili certifikate 1 posto World top beans i Rainforest Alliance certifikat i druga priznanja.

Ono po čemu je toliko posebna i omiijena kafa ovog brenda je za to što u svojim proizvodima koriste devet različitih vrsta kafe.

Kafa vodi porijeklo sa tri kontinenta - američkog, afričkog i azijskog. Ljubitelji kafe u Bosni i Hercegovini, osim u privatnim aranžmanima, do sada nisu imali priliku probati 100 posto arabika kafu koja se koristi u ovoj kafeteriji -jednu od najkvalitetnijih kafa na svijetu.

Njena aroma je malo drugačija, a kafa je sa bogatom i debelom kremom, svjetlija i prijatnijeg okusa. Također, ova kafa ima i manje kofeina od onih na koje smo navikli.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana