al
Vaš razbijeni Apple uređaj servisirajte besplatno u Mekline

Tehno kutak

Vaš razbijeni Apple uređaj servisirajte besplatno u Mekline

27.11.2020 08:35:27 / Izvor: Akta.ba

Vjerovatno Vam se barem jednom desio ovaj scenario kao iz noćne more. U jednom trenutku držite iPhone, a već u drugom Vam iPhone nekako sklizne s prstiju i čini se da se vrijeme gotovo usporava dok bespomoćno gledate kako udara o tlo.

Nažalost, Vaše molitve i nade su slomljene kad shvatite da je ekran vašeg iPhone-a napukao. Srećom iako razbijete Vaš Apple uređaj, Mekline nudi niz rješenja a jedan od njih je mogućnost kupovine dodatne garancije za Vaše Apple uredjaje.

"Mekline Care+" je dodatna garancija i osiguranje uređaja koja vrijedi 36 mjeseci i uključuje pravo na jedno besplatno servisiranje u slučaju fizičkog oštećenja kao što su lom displeja, kućišta i stradanje uređaja nastalo dodirom sa tekućinom. Također, i drugi kvarovi koji nisu nastali uticajem korisnika su pokriveni tokom cijelog perioda.

"Mekline Care" predstavlja program dodatne garancije na vaše Apple uređaje. Doplatom odgovarajućeg iznosa stičete pravo na dodatne dvije godine garancije na postojeću godinu dana.

Povodom Black Friday-a, Mekline je obezbijedio čak 50% popusta na dodatnu garanciju za Vaše Apple uređaje. Osim toga, uređaj iPhone 7 sada možete kupiti za samo 599KM te najtraženiji MacBook Air (2017) ikada za samo 1.999KM.

Akcija traje do 30.11 ili do isteka zaliha. Pogodnosti možete pogledati na Mekline web stranici ili saznajte više pozivom na broj telefona: 033 550 - 985.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Tehno kutak