Vaučeri sa 200 KM popusta za Via Dinarica pakete na www.odmroiubih.ba

Turizam i gastro

Vaučeri sa 200 KM popusta za Via Dinarica pakete na www.odmroiubih.ba

23.09.2020 13:05:04 / Izvor: Akta.ba

 

Na web platformi www.odmoriubih.ba dostupni su turistički paketi za vikende i odmore na Via Dinarica stazama, za koje ljubitelji odmora u prirodi iz Bosne i Hercegovine mogu dobiti popust od čak od 200 KM.

Aktivnosti u prirodi, bilo da se radi o laganoj šetnji, planinarenju, vožnji bicikla..., najugodnije su u jesen, kada više nije tako vruće i kada jesenji kolorit naših prirodnih ljepota doživljaj čini veličanstvenim.

Prilikom kupovine ponuda, označenih sa oznakom Via Dinarica, zainteresirani trebaju upisati promo kod VIADINARICA, nakon čega će prilikom plaćanja redovne cijene turističkih paketa biti umanjene za 200 KM.

U ponudi su turistički paketi na rijeci Tari, u Bihaću, Mostaru, Livnu, na Romaniji, Konjicu i rijeci Neretvi, Varešu, Lukomiru, seoskom domaćinstvu Čardaklije kod Bosanskog Petrovca...

Podsjećanja radi, Via Dinarica je mega staza planinskih i vodenih puteva koji se prostiru od Slovenije do Albanije, a koju je prestižni National Geographic Traveler 2017. uvrstio na listu najboljih svjetskih destinacija.

Via Dinarica je podijeljena na bijelu, zelenu i plavu stazu. Bijela vodi duž planinskih vrhova Dinarida, zelena kroz njihove šumovite padine, dok se plava naslanja uz plavetnilo Jadranskog mora.

Putujući Via Dinarica stazama u Bosni i Hercegovini možete otkriti najrazličitije predjele; divlje prašume, pitome doline, planinske vrhove, bistre rijeke, spektakularne vodopade, prekrasna jezera... Via Dinarica prolazi i kroz mnoštvo sela, naselja i gradova, gdje se možete upoznati sa tradicijom i kulturom stanovništva koje tamo živi i probati domaće specijalitete.

Via Dinarica je sada po prvi put na bh. tržištu ponuđena kroz nekoliko turističkih proizvoda prilagođenih i posjetiteljima koji nisu avanturisti, nego su željni opuštajućeg odmora u prirodi.

Pakovanje i stavljanje na tržište ovih atraktivnih turističkih paketa, idealnih za jesenji bijeg u prirodu i boravak na cistom zraku, zajednička je aktivnost turističkih radnika na Via Dinarica stazama, inicijative „Odmori u BiH“ i projekta „Via Dinarica“, kojeg implementira i sufinancira Razvojni program Ujedinjenih nacija u Bosni i Hercegovini (UNDP BiH), uz financijsku podršku Agencije Sjedinjenih Američkih Država za međunarodni razvoj (USAID BiH) i Agencije za razvojnu suradnju Republike Italije (AICS).

Inicijativa „Odmori u BiH“ pokrenuta je sa ciljem da motivira Bosance i Hercegovce da u što većem broju posjećuju bh. destinacije i da na njima provode svoje odmore.

U sklopu Inicijative pokrenuta je i web platforma na adresi www.odmoriubih.ba, koja promovira turističke potencijale Bosne i Hercegovine i nudi mogućnost jednostavne kupovine ponuda za odmor u BiH.

ODMORI NAJBOLJE, GDJE JE SRCU NAJLJEPŠE – ODMORI U BiH!

Kontakt:

Nataša Musa

Tel: +38761685820

E-Mail: natasa.musa@linden.ba

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Turizam i gastro