VECTRA 3D – zaštita za vašeg psa

12.02.2021 08:35:56
VECTRA 3D – zaštita za vašeg psa

VECTRA 3D je veterinarsko-medicinski proizvod namjenjen za zaštitu pasa od svih parazita koji dolaze u dodir sa kožom ili dlakom

MIM COOP predstavlja Vectra 3D, veterinarsko-medicinski proizvod, koji se primjenjuje za zaštitu pasa od krpelja, buva, komaraca, papatača, stajskih muva kao i nezrelih oblika buve. Vectra 3D se izdaje bez veterinarskog recepta u obliku otopine za nakapavanje u aplikatorima pet različitih jačina za primjenu u pasa različitih težina.

Vectra 3D može da se daje već sa 7 nedelja starosti psa i 1,5 kg tjelesne mase. Zaštita traje 1 mjesec.

Sadrži tri djelatne tvari: dinotefuran, piriproksifen i permetrin. Djelatne tvari u lijeku Vectra 3D djeluju kao „ektoparaziticidi”. To znači da ubijaju parazite koji dolaze u dodir s kožom ili dlakom životinja, kao što su buhe, krpelji ili leteći insekti.

Primjena Vectra 3D je sigurna i za vas i za vašeg ljubimca.

Potražite Vectra 3D u MIM COOP ambulanti ili direktno putem telefona 051 308 400, kao i u svim bolje snadbjevenim veterinarskim stanicama, ambulantama i apotekama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Poljoprivreda i hemija