al

Štampa i izdavaštvo

Velika akcijska ponuda Naklade MATE (Foto)

07.11.2019 08:09:48 / Izvor: Akta.ba

"Biblioteka nije luksuz, već jedna od životnih potreba." H. W. Beecher

Iskoristite veliki popust i naručite komplet knjiga

10 naslova Naklade MATE u kompletu za 200 KM - iskoristite ovu pogodnost i dopunite Vašu osobnu biblioteku ili biblioteku Vaše kompanije knjigama koje pokrivaju razne oblasti poslovanja, knjigama koje će Vam otvoriti nove vidike u osobnom razvoju i poslovanju...

Cijena kompleta od 10 knjiga: 637,00 KM 200,00 KM

Trošak dostave za područje BiH snosi Naklada MATE

Disciplinirano poduzetništvo

Sveobuhvatan, integriran, i dokazan pristup korak po korak stvaranju inovativnih, vrlo uspješnih proizvoda. Knjiga je usredotočena na iterativni proces koji Vas dovodi do optimalnog, elegantnog rješenja – temelja cijelog Vašeg posla.

Detaljnije o knjizi

Budućnost moći

Knjiga donosi pomake, inovacije, smione tehnologije i nove odnose, koji će definirati dvadeset i prvo stoljeće. Također, između ostalog, prikazuje kako se resursi moći prilagođavaju digitalnom dobu...

Detaljnije o knjizi

Odrasti digitalno

Praktična knjiga za svakoga tko pokušava bolje razumjeti, poštovati i osloboditi puni potencijal današnje mladeži. Potpomognuta sveobuhvatnim istraživanjem, ova knjiga raskrinkava mitove i otkriva norme i motivaciju generacije spremne preobraziti posao, obrazovanje, vlast i društvo.

Detaljnije o knjizi

Bogatstvo na dnu ekonomske piramide

Knjiga je čije je mjesto na vrhu popisa literature poslovnih ljudi, akademskih djelatnika i stručnjaka koji nastoje ispuniti gotovo nedostižan cilj postizanja održivog razvoja u zemljama u razvoju.

Detaljnije o knjizi

Redefiniranje globalne strategije

Poslovni subjekti koji ne uzimaju u obzir specifične političke, kulturne i ekonomske razlike osuđeni su na propast. Ova knjiga nudi pogled na globalizaciju zasnovan na stvarnosti te praktične instrumente koji pomažu u postizanju profitabilnosti u prekograničnom poslovanju.

Detaljnije o knjizi

Pametno određivanje cijena

Knjiga o inovativnim strategijama određivanja cijena koje mogu pomoći tvrtkama da stvore i ostvare kako novu vrijednost tako i nove potrošače.

Detaljnije o knjizi

Globalna prognoza 2052

U ovoj knjizi, autor polazi od vlastitog iskustva na području održivosti, globalnih prognostičkih alata i predviđanja – opisanih u knjizi – više od trideset vodećih znanstvenika, ekonomista, futurista, i drugih mislilaca, koja bi nas trebala voditi kroz najizgledniju budućnost.

Detaljnije o knjizi

Ekonomika inovacija

U knjizi se opisuju temeljne sile koje ubrzano preoblikuju globalnu ekonomiju - sile koje pogoduju onim nacijama koje su snažno predane inovaciji, od laboratorija i učionice pa do tvorničkog pogona i globalnih tržišta.

Detaljnije o knjizi

Financije i dobro društvo

U ovoj knjizi se objašnjava kako ljudi koji su izgradili karijere u području financija mogu upravljati, štititi i povećavati imovinu. Opisuje se kako su financije kroz povijest doprinijele dobrobiti društva putem inovacija poput osiguranja, hipoteka, štednih računa i mirovina te autor predlaže osmišljavanje novih načina usmjeravanja financijske kreativnosti prema ostvarenju dobrobiti za cjelokupno društvo.

Detaljnije o knjizi

Prijevara u financijskim izvještajima

Ova knjiga objašnjava kako se čine financijske spletke te također nudi vrijedan savjet kako ih spriječiti i otkriti. U knjizi se nalazi i vodič organizacija koje postavljaju standarde poput PCAOB, AICPA i SEC, dajući teoretske i praktične savjete kako bi vam pomogli prepoznati i zaustaviti prijevaru u financijskim izvještajima.

Detaljnije o knjizi

Naklada MATE knjige šalje brzom poštom na adresu.

Moguće je plaćanje po predračunu ili prilikom preuzimanja.

Trošak dostave za područje BiH za narudžbu paketa snosi Naklada MATE

U cijenu je uključen PDV

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Štampa i izdavaštvo