al

Poljoprivreda i hemija

Velika jesenja akcija Husqvarna motornih pila i vodilica

31.08.2018 08:34:34 / Izvor: Akta.ba

Husqvarna asortiman obuhvata sve od mašina za teške uslove rada do manjih motornih pila za lične potrebe kao i modele za obaranja, orezivanje i rezanje ogreva. Husqvarna motorna pila će biti vaš pouzdan partner bez obzira sa kakvim izazovima u šumarstvu ste suočeni.

Husqvarna pile su sve opremljene jedinstvenim X-TORQ® motorom što im omogućava manju potrošnju goriva i smanjuje emisiju izduvnih gasova na nivo koji je u skladu sa najrigoroznijim svjetskim standardima.

Vaša Husqvarna motorna pila omogućava siguran i fleksibilan rad na pouzdan način.Kombinovani čok/stop prekidač čini vašu testeru lakšom za startovanje i spriječava potapanje. Zahvaljujući centrifugalnom sistemu pročišćavanja zraka habanje će biti minimalno a vrijeme rada između čišćenja filtera produženo. Husqvarna SmartStart® funkcija znači da je otpor start kanapa umanjen za do 40%. Što vam omogućava brz start mašine uz minimum napora.

U toku je velika jesenja akcija motornih pila i vodilica koja traje do kraja oktobra 2018.

HUSQVARNA MOTORNE TESTERE

PROFESIONALNE PERFORMANSE

SAZNAJTE JOŠ DANAS

ŠTA DOBIJATE I KAKO HUSQVARNA TO RADI

BEZ KOMPROMISA!

KVALITET U SVAKOM DETALJU VAŠE OPREME

Istražite diler lokator na www.husqvarna.com/ba i pronađite vama najbližu Husqvarna ovlašćenu radnju širom Bosne i Hercegovine.

PREUZMI DOKUMENTE:
1poster_akcija_vodilice_ba.pdf
akcija_motorna_testera_ba.pdf

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Poljoprivreda i hemija