al
VIF kancelarijski namještaj objedininjuje stil, funkcionalnost i želje

Nekretnine i enterijer

VIF kancelarijski namještaj objedininjuje stil, funkcionalnost i želje

11.06.2019 08:15:31 / Izvor: Akta.ba

U današnje vrijeme pravi je izazov urediti poslovni prostor tako da se razlikuje od konkurencije te bude funkcionalan. Uređenje poslovnog prostora je postalo jako zahtjevno jer je potrebno objediniti stil, funkcionalnost i želje. Stilsko uređenje prostora iznimno je važno, bilo da je riječ o privatnim ili javnim objektima. Uređenje enterijera stana ili kuće često odražava životni stil, dok uređenje poslovnih prostora s obzirom na njihovu namjenu, povećava produktivnost, vidljivost te prepoznatljivost određene lokacije, odnosno utječe na cjelokupan vizualni identitet kompanije. 

Na tržištu postoji izražena potražnja za stručnjacima u području dizajna enterijera, a programi usavršavanja nude jednu višu razinu znanja koja omogućava diferencijaciju kadrova u navedenom području. Osnovna znanja u području dizajna  predstavljaju temelj za osmišljavanje idejnog rješenja prostora, a usavršavanje nudi razinu stručnosti koja polazniku omogućava da svoju viziju realizira na najbolji mogući način.

VIF (Very Important Furniture) vrši opremanje svih vrsta ureda i poslovnih prostora.

Za potrebe svojih kupaca izrađuju idejna rješenja i 3D projekcije sa izabranim modelima, dimenzijama i materijalima. Kontaktirajte ih i prepustite im da za vas objedine stil, funkcionalnost i želje.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer