al

Filantropi

Violeta i Bingo uručili donaciju porodilištu u Tuzli

23.02.2016 17:10:02 / Izvor: Akta.ba

U sklopu programa lojalnosti u prodajnim lancima Bingo u vremenskom periodu od 01.10.2015.-31.11.2015. kupci su imali priliku dobiti Violeta poklon paket kupnjom Violeta double care pelena. Predstavnica Violete Edita Salkanović i Binga Amna Džambić  su nakon donacija za porodilišta u Orašju, Bijeljini i Brčkom, danas  uručile stol za presvlačenje te duljinomjer i vagu za novorođenčad Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli na Odjel ginekologije i akušerstva.

Predstavnica Violete Edita Salkanović prilikom dodjele izjavila je: „Ovim putem želim se zahvaliti predstavnicima Binga s kojima smo uspjeli realizirati donacije u četiri porodilišta. Drago nam je da smo imali mogućnost da uručimo donaciju onima kojima je to doista potrebno. Mišljenja smo da je svaka kompanija dužna pomagati društvenim zajednicama radi uzajamne saradnje i sveukupnog zadovoljstva i napretka.“

„Ovo je posljednja u nizu donacija za porodilišta u četiri BH grada koje su omogućene kroz program lojalnosti dva velika domaća brenda Violete i Binga. Mi smo zadovoljni što kupci prepoznaju značaj ovakvih i sličnih društveno odgovornih projekata. Nakon donacija u porodilištima, u toku je još jedan program lojalnosti, gdje naši sugrađani kupovinom određenih Violetinih proizvoda u Bingo centrima doniraju za besplatne mamografske preglede u ruralnim sredinama“ , kazala je Amna Džambić iz marketing službe Binga.

Sva prikupljena sredstva su se donirala u svrhu opremanja porodilišta, čime su Violeta i Bingo još jednom pokazali svoju društveno – socijalnu odgovornost i brigu za najmlađe. Ovo je još jedan u nizu projekata koje ova dva domaća brenda planiraju ostvariti i na taj način doprinijeti cijeloj društvenoj zajednici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi