al
Visa i OLX – plati karticom i zaradi bonus OLX kredite

Predstavljamo

Visa i OLX – plati karticom i zaradi bonus OLX kredite

21.04.2020 09:24:27 / Izvor: Akta.ba

Plaćanje OLX kredita platnom karticom na OLX.ba već odavno nije novost, ali  jeste da je plaćanje karticom omogućeno i za sve OLX Shopove kao i za kupovinu paketa OLX kredita.

Koristeći platne kartice i tehnologiju koja podržava najveće sigurnosne standarde, moguće je da iz udobnosti svog doma (ili kancelarije) uštedite vrijeme i novac, jer više nema potrebe za odlaskom u banku, čekanju u dugim redovima, a zatim čekanju da navedena uplata bude obrađena od strane banke.

Sam proces je automatiziran, stoga je ubrzan i olakšan rad OLX administracije jer je vaša uplata automatski evidentirana u našem sistemu, a OLX Shop ili kredit mnogo brže aktiviran/doznačen na vašem profilu.

Bitno je i napomenuti da je prilikom kartičnog plaćanja na OLX.ba, tajnost  vaših  podataka  zaštićena  i  osigurana  upotrebom  SSL  enkripcije. Stranice  za  naplatu  putem  interneta  osigurane  su  korištenjem  Secure  Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi spriječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa.

Time je  omogućen  siguran  prijenos  informacija,  te  onemogućen  nedozvoljen pristup podacima  prilikom  komunikacije  između  korisnikovog  računara  i  WebPay servisa,  i obratno.

Odlična vijest je da su Visa i OLX.ba  uspostavili suradnju koja vam za vrijeme trajanja akcije omogućava dodatne benefite za sva plaćanja izvršena bilo kojom Visa platnom karticom, a benefiti uključuju sljedeće:

15% dodatnog OLX kredita za prvu kupovinu OLX kredita, OLX Shopa ili paketa OLX kredita putem Visa kartice (OLX kredit za klasične profile i OLX Pro, a OLX Shopovi i paketi kredita za OLX Shopove)

15% dodatnog OLX kredita za korištenje opcije “zapamti karticu” ukoliko Visa karticu odaberete kao svoju primarnu karticu za plaćanje*

10% dodatnog OLX kredita za svaku narednu kupovinu putem Visa kartice za vrijeme trajanja akcije

*popusti se sabiraju, stoga ukoliko ste prvi put izvršili kupovinu, a zatim zapamtili karticu, ostvarujete pravo na dodatnih 30% kredita u odnosu na kupljeni iznos

 

Na koji način je moguće karticom uplatiti OLX Shop ili kupiti paket OLX kredita?

1. Ukoliko ste klasični profil ili OLX Pro i želite da postanete OLX Shop, potrebno je da klikom ovdje odaberete jedan od paketa i otvorite svoj prvi OLX Shop.

Postojeći, ali i novi OLX Shopovi zatim pod “Moj OLX” mogu pronaći opciju “Stanje i uplate” koja im omogućava uvid u sve prijašnje uplate (ukoliko ih je bilo), kao i predračune (slika 1). Klikom na “Produži karticom”, otvorit će se nova stranica (slika 2) gdje je moguće izvršiti kartičnom plaćanje. Opciju plaćanja Shopa karticom brže možete pronaći i klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo