al
Vizija d.o.o. Sarajevo akcenat stavlja na otvorenost komunikacije

Predstavljamo

Vizija d.o.o. Sarajevo akcenat stavlja na otvorenost komunikacije

01.09.2015 08:55:07 / Izvor: Akta.ba

Vizija je firma koja se bavi projektovanjem i izgradnjom i uspješno djeluje na prostoru BiH od 1996. godine. Firma je specijalizirana za projektovanje i izgradnju stambenih i poslovnih objekata, rezidencijalnih naselja, škola, hotela, objekata zdravstvene zaštite, skladišnih i industrijskih objekata kao i dizajn i izvedbu enterijera, sa posebnim akcentom na projektovanje i izgradnju privatnih stambenih objekata.

"U našoj kompaniji dobićete jasne odgovore na sva pitanja vezana za pribavljanje potrebne dokumentacije, projektovanje i izgradnju. Naš cilj je kvalitetno pružanje usluga kroz detaljan inžinjerski pristup problematici i sagledavanje svih tehničkih i finansijskih aspekata koji za rezultat imaju pronalazak optimalnog rješenja za svaki pojedinačni projekat", ističu iz firme Vizija d.o.o..

Do sada je firma uspješno projektovala i izgradila objekte ukupne vrijednosti cca 50.000.000,00 €.

U saradnji sa svojim klijentima firma Vizija akcenat stavlja na otvorenost komunikacije. Trudi se da težnje i zahtjevi njihovih klijenata budu jasno definisani prije nego što se pristupi krajnjoj izradi projekta.

"Poštivanje rokova je za nas od primarne važnosti, a korisnici naših usluga u svakom trenutku mogu jednostavno i lako dobiti preciznu informaciju o progresu i trenutnom stanju projekta. Bez obzira na obim i kompleksnost projekta, naš pristup je uvijek isti, što garantuje puno zadovoljstvo svih naših klijenata", ističu iz Vizije.

U zadnje dvije godine Vizija je počela projekat FLY FISHING REGION i investiranje u razvoj ribarskog turizma na teritoriji općine Olovo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo