Vođa je stigao i postavlja nova pravila: potpuno novi BMW X5

28.07.2021 09:20:48
Vođa je stigao i postavlja nova pravila: potpuno novi BMW X5

Opremljen novim tehnologijama za veću sigurnost i maksimalnu voznu dinamiku na svakoj površini, novi BMW X5 zna gdje ide, i kako doći prvi

Vođa je stigao i postavlja nova pravila: potpuno novi BMW X5. Njegova je pojava jasna za sve - uspravna, snažna i elegantna. Moćna jednodijelna dvostruka maska upućuje na ono što će se dogoditi kad treba duboko udahnuti. A sjajni X dizajn prednjih svjetala ne ostavlja sumnje o tome tko će preuzeti vodstvo. Opremljen novim tehnologijama za veću sigurnost i maksimalnu voznu dinamiku na svakoj površini, novi BMW X5 zna gdje ide. I kako doći prvi.

KVALITETE VOĐE ZA ČISTU PETICU

01         Karakteristična X laserska svjetla s plavim elementima

02         Maksimalna vozna dinamika zahvaljujući paketu xOffroad s 2-osovinskim zračnim ovjesom

03         Tipični X dizajn interpretiran impresivnom snagom

04         Savršene poveznice zahvaljujući inovativnoj tehnologiji povezanosti i pomoći vozaču

05         Pametno upravljanje prostorom prtljažnika za maksimalnu udobnost

DIZAJN VANJŠTINE I UNUTRAŠNJOSTI BMW-A X5

Tipični BMW X5 - svaki detalj je izjava. Prednji kraj s velikom jednodijelnom maskom u blago šesterokutnom obliku, prepoznatljiva prednja svjetla i veliki ulazni otvori za zrak otkrivaju što se može očekivati: odlučnost na 22" lakometalnim kotačima.

Zahvaljujući Panorama staklenom krovu Sky Lounge, unutrašnjost pokazuje sa svoje najbolje strane. Dragocjeni stakleni elementi postavljaju eksluzivne detalje i ambijentalna svjetlost stvara posebnu atmosferu. Miris unutrašnjosti koja se može prilagoditi vrlo individualno s četiri različitih prirodnih mirisa u Ambient Air paketu. Bowers & Wilkins Diamond Surround zvučni sustav osigurava savršenu kvalitetu zvuka dok ste u pokretu.

SAVRŠENO UPRAVLJANJE

Prtljažni prostor BMW-a X5 nudi novu generaciju udobnosti. Za praktično utovarivanje i pražnjenje, donji i gornji dio podijeljenog prtljažnika može se otvoriti i zatvoriti u potpunosti električno. U kombinaciji s opcijom Comfort Access, potreban je samo kratak pokret stopalom ispod stražnjeg branika. Paket prtljažnika* garantira red i sigurnost. Kada se vrata prtljažnika otvore, električni pokrov prtljažnika se uvlači i nestaje ispod podnog umetka pritiskom na tipku, klizne i protuklizne tračnice pružaju prtljazi potrebnu podršku tijekom kretanja.

UPRAVLJAČKI CENTAR

Inovativni koncept upravljanja BMW operativnog sustava 7.0 omogućava još lakši rad funkcija vozila putem gesta, govora, zaslona osjetljivog na dodir i iDrive sustava - vrlo intuitivno. U tu je svrhu nadograđena funkcionalnost kontrolera. Na primjer, sve digitalne usluge poput aplikacija sada se mogu izravno odabrati.

ZAHTJEVAN TEREN S RAHLOM POVRŠINOM

Sljedeći parametri su unaprijed postavljeni s off-road načinom rada "xSand": dodatni odmak od tla od 20 mm, off-road ABS se može aktivirati pri brzini od 10 km/h. lako upravljiva reakcija s papučice gasa. Rezultat: optimalna vučna snaga čak i na neravnim cestama.

LAGAN TEREN

Ako aktivirate "xGravel" način rada; postavljeni su sljedeći parametri: dodatni odmak od zraka od 20 mm: off-road ABS se može odmah aktivirati; ugodna reakcija s papučice gasa. Rezultat: savršena ravnoteža uglađenosti i sigurnosti na rahlom; kamenom tlu.

ZAHTJEVAN TEREN S VRLO NERAVNOM POVRŠINOM

Postaje zahtjevnije; vrijeme za promjenu postavke. Sljedeći parametri su unaprijed postavljeni uz off-road način rada "xRock": dodatni odmak od tla od 40 mm: off-road ABS se može aktivirati pri brzini od 10 km/h, lako upravljiva reakcija s papučice gasa. Rezultat: stalni pogon prema naprijed i dosta prostora ispod vas.

KONTROLIRANE VOZNE KARAKTERISTIKE NA SKLISKOJ CESTI

Kada je cesta ledena i skliska, sljedeći su parametri unaprijed postavljeni u "xSnow" off-road načinu rada: DSC je aktiviran, pneumatski ovjes je podešen na normalnu razinu, vozilo kreće u drugom stupnju prijenosa. Rezultate čak i na skliskim cestama dostupno je dovoljno prianjanja.

Posjetite Auto centar Tomić i odaberite vaš BMW X5.

PODIJELI:
TAGOVI: Auto centar Tomić BMW X5

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika