Vrhunski uređaji iz KMC-a koji će završiti posao

30.12.2020 09:44:29
Vrhunski uređaji iz KMC-a koji će završiti posao

Duže od decenije s ponosom kompanija KMC d.o.o. Banja Luka na tržište plasira i održava vrhunske uređaje iz svijeta štampanja i dorade štampe.

Duže od decenije s ponosom kompanija KMC d.o.o. Banja Luka na tržište plasira i održava vrhunske uređaje iz svijeta štampanja i dorade štampe. Bez obzira da li vam je potrebna crnobijela ili kolor štampa, laminacija ili isjecanje, falcanje ili bigovanje štampanog materijala, uređaji će završiti svaki posao. Kompanija KMC iz ponude izdvaja:

Uređaji iz  ponude su probrani modeli vodećih brendova u svojim sferama poslovanja, proizvodi brenda Ricoh su iz sfere kancelarijskog poslovanja, dok nam Morgana, Vivid i Grafcut donose uređaje za doradu štampe. Iz široke ponude u stanju su ponuditi rješenje prilagođeno veličini vaše kompanije, vašim radnim procesima i vašem budžetu.

Iskusno i ljubazno osoblje KMC-a će se pobrinuti da odaberete uređaje koji najbolje odgovaraju vašim zahtjevima, kontaktirajte ih već danas!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Štampa i izdavaštvo