al
Vrijedna donacija Domu zdravlja Hadžići

Filantropi

Vrijedna donacija Domu zdravlja Hadžići

15.01.2021 12:46:53 / Izvor: Akta.ba

Dom zdravlja Hadžići dobio je savremenu Castellini stomatološku stolicu od Humanitarne organizacije Katar Alkhaira uz posredstvo Općine Hadžići i Internacionalne organizacije za migracije IOM BiH.

Direktor ove zdravstvene ustanove Dr. Elvedin Tatarević zahvalio se na donaciji.

"Stomatološka stolica nam je bila potrebna s obzirom da je naš Dom zdravlja do sada imao dvije koje su u poprilično lošem stanju. Općina Hadžići je sredinom prošle godine raspisala tender za nabavku jedne stomatološke stolice međutim tender je oboren zbog uloženih žalbi. Ipak, na kraju se našao način da dobijemo ovu stomatološku opremu koja će u narednom periodu podići nivo zdravstvenih usluga našim pacijentima", kazao je Dr. Tatarević.

U cilju poboljšanja kvaliteta pružanja zdravstvenih usluga građanima općine Hadžići, Općina Hadžići će nastaviti sa dosadašnjom praksom nabavke vrijedne medicinske opreme.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi