Vrijedna donacija Rijaseta IZ BiH

03.03.2021 09:54:41
Vrijedna donacija Rijaseta IZ BiH

Ured za društvenu brigu Rijaseta IZ BiH obezbjedio je, ponovo, za Zavod Drin vrijednu donaciju u pilećem mesu i prerađevinama od pilećeg mesa.

Nakon posjete rukovodioca Ureda za društvenu brigu Rijaseta IZ u BiH  ustanovi Zavodu Drin, Ibrahim-ef. Malanovića, saradnja se podigla na još veći nivo, te se razgovaralo o mogućim zajedničkim aktivnostima i podršci od strane IZ BIH ovom Zavodu.

Ured za društvenu brigu Rijaseta IZ BiH obezbjedio je, ponovo, za Zavod Drin vrijednu donaciju u pilećem mesu i prerađevinama od pilećeg mesa. Naime, u prethodnom periodu, na adresu Zavoda Drin je pristigla, u više navrata, velika količina pomenutih prizvoda, a največim dijelom svježa piletina, čime je trpeza za  korisnike postala bogatija i raznovrsnija.

Iz Zavoda Drin se zahvaljuju Uredu za društvenu brigu Rijaseta IZ BiH za podršku i brigu o populaciji koja boravi u ustanovi i nastoje da pomognu da im se pruže što kvaliteniji uslovi boravka u Zavodu Drin. 

 

PODIJELI:
TAGOVI: Rijaset IZ donacija Zavod Drin

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi