al
Vrijeme je za poklone!

Finansije i konsalting

Vrijeme je za poklone!

07.12.2018 13:03:45 / Izvor: Akta.ba

Ove zime UniCredit Bank i Mastercard nagrađuju kupovne navike te radost darivanja dijele sa svima! 3.000 darova čeka na one najvjernije koji budu vršili najviše kupovina svojim UniCredit Mastercard karticama, ali i još 3.000 poklona čeka one koji po prvi put obave kupovinu svojom UniCredit Mastercard karticom.

Iako je posljednji mjesec u godini poznat po velikim kupovinama i trošenju novca, ove godine praznični duh donosi nešto novo. Čarolija darivanja se proširila te će darove dobiti i oni koji budu najviše kupovali.

Darovi očekuju one koji budu obavljali najviše svojih kupovina bilo kojom UniCredit Debit Mastercard, Zlatnom Mastercard, Mastercard International ili Mastercard Revolving karticom, na bilo kojem prodajnom mjestu, bez obzira na iznos kupovine. 3.000 bežičnih punjača za mobitele očekuju one najvrijednije kupce, a 3.000 toplih dekica očekuje one koji po prvi put iskoriste za kupovinu svoju UniCredit Mastercard karticu.

Kupovina poklona i pripreme za praznična druženja odlična su prilika da svakodnevnu kupovinu pretvorite u igru. Ne propustite koristiti svoju karticu umjesto gotovine, jer svaka kupovina se računa!

Važno je učiniti druge sretnim, a kupovine UniCredit Mastercard karticama do 31.12 usrećit će i vas.

Više informacija pronađite na web stranici UniCredit Bank.

O UniCredit Bank d.d.

S ukupnom aktivom od 5,6 milijarde KM i kapitalom od 823,4 miliona KM, UniCredit Bank d.d. upravlja mrežom od 76 poslovnica i pokriva cijeli teritorij Bosne i Hercegovine, zbog čega je UniCredit Bank d.d. dostupna svakom klijentu u svakom većem gradu i mjestu Bosne i Hercegovine. (podaci sa 30.06.2018.)

O UniCredit Grupi

UniCredit je snažna paneuropska grupa sa jednostavnim modelom komercijalnog bankarstva i potpuno integriranim Korporativnim i investicijskim bankarstvom, koja svojoj širokoj franšizi od 26 miliona klijenata nudi jedinstveno poslovanje putem prodajne mreže u zapadnoj, centralnoj i istočnoj Europi.

UniCredit nudi lokalnu stručnost, kao i međunarodni doseg i prati i podupire svoje klijente širom svijeta, pružajući klijentima pristup vodećim bankama na svojih 14 tržišta kao i u drugih 18 svjetskih država.  UniCredit europska mreža banaka posluje u Italiji, Njemačkoj, Austriji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj, Mađarskoj, Rumuniji, Rusiji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji i Turskoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting