Za najbolju dječiju zabavu, pravac Delta Planet! Sutra počinje PROkids

08.10.2021 15:01:34
Za najbolju dječiju zabavu, pravac Delta Planet! Sutra počinje PROkids

Svjesni da je PROkids postao omiljeni kutak za dječiju zabavu, organizatori obećavaju da će i sutra vladati ona čarobna, festivalska atmosfera

Ako želite da naučite šta rade doktori i kako izgleda život ispod mikroskopa, da se zabavite u školici sporta i upoznate sa Fazonkom i njegovim maskotama, nemojte sutra propustiti Prokids festival.

Najšarenija zabava u završnici Dječije nedjelje startuje u 11 časova u Delta Planetu u Banjaluci, a kada na binu izađu Dječiji hor Jazavac, Baletska škola i Mladi glumci, veselje može da počne.

Mališane i ove godine očekuje njihov omiljeni svemirac PROkid, koji će ih sa Planete zabave "spustiti" na Planetu sporta, a onda i na Planetu zdravlja na koju se smjestila "za bubamare". U njoj će se mnogo toga učiti, pa i kako se pravilno peru zubi.

Do Planete nauke koja je i ove godine na Prirodno-matematičkom fakultetu, klinci će stići uz pomoć ulaznica koje će im sutra biti podijeljene. Tamo ih čeka šareni, životinjski svijet Akvarijuma i Terarijuma, sa mnoštvom ribica, kornjača, guštera i zmija koje su kod nas stigle iz daleka. U nevjerovatnom spoju slika, boja i muzike u Planetarijumu će im na dohvat ruke biti čitava vasiona.

Više od 100 ulaznica mališanima će biti podijeljeno i za Planetu mašte. Ona se ove godine smjestila u Dječije pozorište u kojem ih očekuju sjajne predstave.

Četvrti po redu, festival u organizaciji kompanije Prointer ITSS koja posluje u sastavu Infinity International Group, tako će i ove godine ponuditi mnoštvo radionica, muzike, plesa, glume, zabave.

Svjesni da je PROkids postao omiljeni kutak za dječiju zabavu, organizatori obećavaju da će i sutra vladati ona čarobna, festivalska atmosfera na koju su svi već navikli na prethodnim festivalima.

PODIJELI:
TAGOVI: PROkids Prointer ITSS

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Slobodno vrijeme