al
Za najljepše školske uspomene!

Predstavljamo

Za najljepše školske uspomene!

02.09.2019 15:51:48 / Izvor: Akta.ba

Bliži nam se početak nove školske godine. Radost, uzbuđenje, pozitivna trema, stres i zabrinutost …sve to “simptomi” su povratka u školske klupe. Ali na prvi dan škole, na licima i školaraca i roditelja, vidljivi su samo ponos, sreća i sjaj koji govore da je taj dan ipak poseban.

dm se pobrinuo da zaposlenici - roditelji prvačića, imaju slobodan dan na prvi dan škole kako bi mogli biti uz svoje mališane. I podijeliti s njima ponos, radost i zagrljaj zbog nove avanture u koju kreću zajedničkim snagama.

A kako bi uspomena na prvi školski dan zabilježena foto aparatom ili kamerom mobitela dobila specijalno mjesto u domovima školaraca tu je dm poklon – simpatični okvir za fotografiju. Povodom početka nove školske godine, u periodu od 2.9. do 8.9.2019. za kupovinu u dm prodavnicama u pratnji školarca, našim kupcima poklanjamo okvir za fotografiju.*

*Po kupovini se dobija jedan poklon i aktivnost traje od 2.9. do 8.9.2019. ili do isteka zaliha. Poklon se preuzima za kasi i isti nije moguće zamijeniti za novac. Fotografija poklona je simbolična.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo