al
ŽAD RMM  - Pravi partner za Vaš poslovni uspjeh

Predstavljamo

ŽAD RMM - Pravi partner za Vaš poslovni uspjeh

19.06.2019 07:36:28 / Izvor: Akta.ba

ŽAD poduzeće sa sjedištem u Kiseljaku, predvođeno timom mladih, motiviranih i uspješnih ljudi, kroz protekle godine aktivnog poslovanja i prisutnosti na tržištu Bosne i Hercegovine, kvalitetnim radom i pristupačnim cijenama, profiliralo se kao lider među dobavljačima uredskog i potrošnog materijala, školskog pribora, sredstava za čišćenje i održavanje higijene, informatičke opreme, usluge štampe, grafičke pripreme, web dizajna, digitalnog marketinga, IT podrške te razvoja i implementacije ideja putem online platformi za potrebe državnih institucija i svih poslovnih subjekata.

Odlikuje ih znanje, iskustvo i predan rad u odnosima s klijentima kojima osiguravaju fleksibilne uvjete za ostvarenje produktivne suradnje u svim poljima njihove djelatnosti.

ŽAD-ovi strateški prioriteti su

1. Stalna briga o klijentima te brza, pouzdana i kvalitetna usluga.

2. Razvijanje i širenje mreže poslovanja i proizvodnih programa koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.

3. Odgovoran rad na smanjenju kompleksnosti i povećanju efikasnosti u cilju stvaranja i održavanja vašeg poslovnog uspjeha.

Besplatno vršimo isporuku robe i stalnim klijentima nudimo posebne pogodnosti plaćanja

"Akcija je temeljni ključ svakog uspjeha. Obratite nam se s povjerenjem. Zatražite ponudu ili zakažite sastanak... Tu smo za Vas!" poručuju iz ŽAD RMM d.o.o. Kiseljak

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo