al
Zašto odabrati Calligaris?

Nekretnine i enterijer

Zašto odabrati Calligaris?

27.09.2019 09:41:34 / Izvor: Akta.ba

Kreirajući nove kombinacije sa Calligaris namještajem napravit ćete naljepše mjesto na svijetu koje se zove MOJ DOM!

Calligaris je brend sa dugogodišnjom tradicijom u izradi namještaja koji prati i nameće trendove u uređenju enterijera vaših domova, restorana, hotela i cafea. Nudi vam vrhunski dizajn sa pomno odabranim kvalitetnim materijalima, oblicima i bojama koji su sinonim za stil u vašim prostorima.

To je ravnoteža između tehnike i estetike, razuma i emocija.

House.ba je postao ekskluzivni zastupnik renomiranog namještaja Calligaris u Sarajevu. Samim tim su uvršteni u jedan od njeljepših salona u Sarajevskoj regiji koji nudi kompletan asortiman Calligaris-a.

U njihovom storu možete naći :

 •     Stolice – Stolica je jedan od najvažnijih elemenata dizajna unutar kuće, od kuhinje do blagovaonice, od dnevnog boravka do spavaće sobe, je funkcionalan i estetski izbor ne samo kod kuće, već i za ured ili profesionalni prostor.
 •     Stolovi – Različiti modeli koje treba izabrati – fiksni i proširivi: kada je riječ o stolovima, prijedlog Calligarisa je posebno bogat, dubok i evoluiran.
 •     Konzole – Za opremanje hodnika, ulaza ili studija, Calligaris konzole su uvijek pravi izbor. Optimizirane dubine i elegantni oblici, gdje dizajn zadovoljava funkcionalnost.
 •     Komode i zidne jedinice – Stvaranje novih prostora gdje nedostaje prostor, obogaćujući kuću elegantnim rješenjima za organiziranje i prikupljanje. Vaš životni prostor postaje fleksibilan i mijenja se s vama.
 •     Sofe – Mnogi modeli. Na desetine konfiguracija za svaki model. Stotine opcija za tapaciranje. Rezultat je uvijek jedinstven.
 •     Namještaj za spavaće sobe – Komode sa ladicama, komode sa policama, noćni ormarići i police. Meke i minimalne linije za dekoriranje spavaćih područja, organizovanje najboljih prostora i tiho spavanje.
 •     Bračni kreveti – Stvaranje prostora za spavanje koji najbolje izražava vaše emocije više nije san u rasponu dizajnerskih kreveta Calligaris.
 •     Tepisi -Elegantne geometrijske forme. Fascinantne optičke iluzije. Svijet kao izvor inspiracije: japanski origami, bliskoistočne ukrase od kane, afrički i perzijski utjecaji. Dolaze u mnogim veličinama, tako da je idealan tepih uvijek na nogama.
 •     Specijalni nameštaj – Multifunkcionalni stolovi, police, ogledala koja pojačavaju proporcije u prostoriji i štandove / vješalice koje pomažu da se uredi svaka soba u kući. Vrlo kreativni objekti koji upotpunjuju izgled prostora elegantnom jednostavnošću kako bi stvorili novu perspektivu ili označili područje s neočekivanim bojama.
 •     Aksesoari – Sadrže, poboljšavaju i ukrašavaju. Možete ih premjestiti kako želite. Gde god da ih stavite, oni će se isticati u svakom uglu vašeg doma.
 •     Lampe – Zbirka lampi sposobna da stvori pravi emocionalni status spokojstva, mira i svjetlosti.

House.ba i Calligarisa vam nude idealna i kompletna rješenja uređenja enterijera vaše kuće, ureda ili profesionalnog prostora. Sa ovim velikim i kvalitetnim asortimanom dizajnerskih proizvoda imaju samo zadovoljne klijente koji uvijek prilikom novog projekta odaberu Calligaris.

ADRESA: Džavida Haverića 5; 71000 Sarajevo

EMAIL: info@house.ba

TELEFON: +(387) 33 475 -500; +(387) 33 475 529

WEBSITE: www.house.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer