Zdravstvena platforma "Doktor kad mi treba" od sada sa novim funkcijama

05.05.2021 14:14:56
Zdravstvena platforma 'Doktor kad mi treba' od sada sa novim funkcijama

Doktor kad mi treba je najbrži način dobijanja savjeta zdravstvenog profesionalca od povjerenja, bez napuštanja doma, ureda ili hotela.

Nakon 5 mjeseci rada na novom softveru, firma Smart Business Solution u saradnju sa Britanskom kompanijom Q One Tech je pustila u rad novi telemedicinski softver pod imenom "Doktor Kad Mi Treba" za tržište Balkana i "eDoktor" za ino tržišta. 

Urađena su brojna unaprjeđenja u svim sgementima, te dodane nove funkcije kao što je zakazivanje termina sa odgovarajućim zdravstvenim radnikom, stabilniji video poziv te prilagođavanje dizajna krajnim korisnicima. Novi softver omogućava 80.000 poziva po sekundi što je dovoljno za pokrivanje svih većih tržišta.

Trenutna Covid 19 pandemija je pokazala veliku potrebu i prostor za redefinisanje zdravstvenih usluga kao takvih, što će sigurno biti izazov u vremenima koja su pred nama.

Najbrži način za dobijanje odgovora i savjet ljekara

Doktor kad mi treba je najbrži način dobijanja savjeta zdravstvenog profesionalca od povjerenja, bez napuštanja doma, ureda ili hotela. Sve što je potrebno je da izaberete doktora koji vam treba i kontaktirate ga kako biste riješili nedoumice koje imate i posavjetovali se o Vašem zdravstvenom stanju.

Oblasti u kojima ovom uslugom možete zamijeniti klasični odlazak ljekaru su:

  • Konsultacije o zdravlju djece i beba
  • Prehlada i gripa
  • Ginekološki i urološki problemi
  • Mentalno zdravlje
  • Hronična oboljenja
  • Kardiovaskularni problemi
  • i mnoga druga stanja.

Doktor kad mi treba ne pruža konsultacije u urgentnim situacijama. U tom slučaju pozovite 124 ili se odmah uputite do najbliže zdravstvene ustanove.

Kako sve izgleda možete pogledati na  https://myedoktor.com/ba/ ili na https://doktorkadmitreba.com te skinuti andorid apikaciju. dok iOS aplikacija izlazi u sljedećih par dana.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Lifestyle