al

Nekretnine i enterijer

Želite unajmiti salu za sastanke, prezentaciju, seminar ili edukaciju? (Foto)

19.02.2020 08:01:47 / Izvor: Akta.ba

Želite unajmiti salu za sastanke, prezentaciju, seminar ili edukaciju? Predavač ste ili instruktor, ili pak trebate salu za neki događaj za uposlenike ili poslovne partnere, a ne želite plaćati skupe zakupe? Hotel Bosnia je pravo mjesto za vas.

Hotel Bosnia se nalazi u samom centru grada, u neposrednoj blizini starog dijela grada, Baščaršije. Ovaj hotel u svojoj ponudi ima 72 komforne i moderno opremljene sobe. Sofisticiran izgled hotela upotpunjen je apartmanima koji su opremljeni u skladu sa vrhunskim standardima i trendovima. Pored smeštaja, hotel Bosnia obezbjeđuje usluge banket i ketering servisa u nekoj od naših sala za sastanke i konferencije.

Hotel Bosnia nudi šest konferencijskih sala za organizaciju sastanaka i banket događaja. Prostrane, elegantne i dobro opremljene sale, besprijekorna organizacija i profesionalno osoblje čine hotel Bosnia atraktivnim u pogledu organizovanja konferencija, sastanaka, društvenih i kulturnih događaja, naučnih skupova, vjenčanja i privatnih proslava u samom centru Sarajeva.

Za više informacija možete ih kontaktirati na:

Kulovića 9

71000 Sarajevo

Bosna i Hercegovina

RECEPCIJA:

+387 33 567 010

REZERVACIJE

+387 33 567 012

Email

info@bosniahotels.com

bosniahotel@bih.net.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer