ZEOS u februaru nagrađuje savjesne građane (Video)

Predstavljamo

ZEOS u februaru nagrađuje savjesne građane (Video)

17.02.2020 08:19:41 / Izvor: Akta.ba

Svi građani koji donesu svoj uređaj (mali ili veliki) u ZEOS reciklažno dvorište na Otoci, ul. Džemala Bijedića 144 (bivša pijaca Texa) i popune kupon dobiti će ZEOS poklon na svoju kućnu adresu.

Svim naporima želimo spriječiti OPASNE komponente iz e-otpada da utiču na zdravlje građana, a to ćemo uspjeti jedino kroz pravilno odlaganje.

Pomozite nam prenijeti informaciju što dalje #share.

Akcija traje čitav februar! Ponedjeljak - subota 7:30 do 16:00 sati.

Lokaciju reciklažnog dvorišta pogledajte ovdje:

 
Reciklažno dvorište za električni i elektronski otpad I Otoka I Kanton Sarajevo

🎦 Dragi naši, u svrhu očuvanja našeg okoliša i našeg zdravlja otvorili smo reciklažno dvorište za električni i elektronski otpad na Otoci, ul. Džemala Bijedića 144. 🔌 Ovdje možete besplatno predati cjelokupan svoj električni otpad (sve VELIKE i male aparate, IT opremu, alate, el. Igračke, TV - monitore, sijalice i sl.). Podržite nas i proširite ovu vijest što dalje! #share Budite dio EKO zajednice koja čini promjene u našoj državi! Sve lokacije naše infrastrukture pronađite na www.zeos.ba.

Posted by ZEOS eko-sistem on Wednesday, February 5, 2020

  

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo