al
Znate li šta je ENTER kredit?

Finansije i konsalting

Znate li šta je ENTER kredit?

13.07.2020 07:41:09 / Izvor: Akta.ba

ENTER kredit je novi proizvod u MI-BOSPO ponudi, prilagođen svima vama koji volite digitalne kanale.

Pronaći ćete ga veoma lako na web stranici www.mi-bospo.org i u svakom trenutku, mobitelom ili putem računara možete pristupiti.

Ukoliko još niste, a trebate kratkoročni kredit, potražite MI-BOSPO ENTER.

Brzo, jednostavno, iz vašeg doma popunite zahtjev za online kredit ENTER. U samo par klikova do potrebnih sredstava.

Šta je ENTER mikrokredit:

- sinonim za jednostavnost, brzinu obrade i brzinu pristupa sredstvima!

Šta omogućava aplikacija online mikrokredit?

- obradu unesenih informacija i analizu kreditnog kapaciteta za kredit, te ćete dobiti odgovor da li ispunjavate uslove. Pošaljite zahtjev iz Vašeg doma, u bilo kom terminu, kada Vi imate vremena.

Šta je potrebno da uradite?

- da unesete sve tražene podatke u predviđena polja. Slanjem ovog zahtjeva za kredit potvrđujete tačnost unesenih informacija i analiza se radi na osnovu podataka koje ste Vi unijeli.

Šta će se destiti nakon što dobijete odgovor?

- očekujte poziv kreditnog analitičara! Ukoliko trebate pomoć prilikom ispunjavanja zahjeva pozovite nas na besplatni info broj 0800 202 53

Proizvod ENTER mikrokredit je višenamjenski, potrošački, mikrokredit namijenjen svima onima kojima je novac potreban brzo, a posebno im je važno da odmah po slanju zahtjeva dobiju i povratnu informaciju o statusu zahtjeva.  MI-BOSPO je to omogućio svojim klijentima, obrada zahtjeva po osnovu unesenih informacija u online aplikaciju vrši se odmah i u istom momentu klijent dobije povratnu informaciju. Klijent samostalno unosi potrebne podatke u online aplikaciju koja je osmišljena isključivo za ovaj kreditni proizvod.

Iznos kredita:  500 KM

Rok otplate kredita: do 12 mjeseci

Kamatna stopa: Nominalna kamatna stopa je fiksna, godišnja, i iznosi 24%

Za iznos kredita od 500 KM i rok otplate od 12 mjeseci, uz nominalnu kamatnu stopu od 24%,  i uz uključen dodatni trošak (ovjere dokumentacije) od 10,00 KM*, efektivna kamatna stopa (EKS) iznosi 32,11%.

* trošak ovjere dokumentacije se odnosi samo na poslovnice u FBiH

Ovako iskazana EKS je reprezentativni primjer i informativnog je karaktera.

Visina mjesečne rate zavisi od roka otplate, u tabeli je primjer za ENTER mikrokredit na rok otplate od 12 mjeseci

EKS* - efektivna kamatna stopa u koju je uključena nominalna kamatna;

EKS ** - efektivna kamatna stopa u koju je  uključena nominalna kamatna stopa, i dodatni trošak od 10,00 KM po osnovu mogućih troškova za ovjere dokumenata koji se mogu tražiti za proces odobravanja mikrokredita.

Podaci o visini Efektivne kamatne stope (EKS) su informativnog karaktera i u trenutku podnošenja zahtjeva za mikrokredit mogu biti različiti od prikazanih. EKS se mijenja u skladu sa dodatnom dokumentacijom koja može predstavljati uslov odobrenja svakog pojedinačnog kredita. Za sve detaljnije informacije, molimo vas da se obratite kreditnom osoblju MKF MI-BOSPO.

Vaš MI-BOSPO

Za zlatnu budućnost

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting