Javna rasprava u postupku izdavanja okolišne dozvole za automehaničarsku radnju u mjestu Dugo polje, investitora Tibra Pacifik d.o.o iz Kiseljaka

Datum objave: 10.02.2021. 15:06 / Izvor: Akta.ba, 10.02.2021.

JAVNA RASPRAVA  u postupku izdavanja okolišne dozvole za automehaničarsku radnju u mjestu  Dugo polje investitora Tibra Pacifik d.o.o iz Kiseljaka

 

Služba za gospodarstvo, urbanizam, zaštitu okoliša i komunalne poslove Općine Kiseljak u suradnji sa investitorom Tibra Pacifik d.o.o. iz Kiseljaka, poziva sve zainteresirane subjekte i nevladine organizacije da uzmu učešće u  JAVNOJ RASPRAVI  u postupku izdavanja okolišne dozvole za automehaničarsku radnju u mjestu  Dugo polje investitora Tibra Pacifik d.o.o. iz Kiseljaka.

Javna rasprava će se održati u prostorijama Općinske vijećnice u Kiseljaku dana 25.02.2021. godine sa početkom u 12,00 sati.

Dnevni red:

  1. Prezentacija zakonskog osnova u postupku izdavanja okolišne dozvole (predstavnik općine)
  2. Informacija o predloženim aktivnostima i zahtjevu za izdavanje okolišne dozvole,
  3. O organima uprave koji su odgovorni za donošenje rješenja, odnosno okolišne dozvole.
  4. Rasprava

Sve informacije vezane za postupak izdavanja okolišne dozvole za predmetni objekt, kao i podnošenje primjedbi i pitanja, zainteresirana lica mogu se obratiti ovoj Službi u uredu broj 26. Općine Kiseljak, u roku od 15 dana od dana objavljivanja ovog poziva za Javnu raspravu.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: