Javni poziv za iskazivanje interesa za saradnju - prijava u MarketMakers bazu ko-implementatora

Datum objave: 30.06.2017. 07:54 / Izvor: Akta.ba, 30.06.2017.

 

Javni poziv za iskazivanje interesa za saradnju

 

 

Projekt zapošljavanja mladih, MarketMakers, koji je podržan od Vlade Švicarske, poziva sve zainteresovane organizacije koje ispunjavaju kriterije navedene ispod da se prijave u MarketMakers bazu ko-implementatora, a vezano za implementaciju druge faze projekta.

 

Ko-implementatori moraju biti:

• Organizacije sa lokalnim, kantonalnim ili regionalnim mandatom za razvoj privatnog sektora

• Organizacije koje imaju određenu sektorsku specijalizovanost u jednom ili više sektora odabranih od strane projekta MarketMakers –ICT, Turizam, Profesionalne poslovne usluge, i/ili sektor Proizvodnje i prerade hrane

• Organizacija koja se finansira od osnivača, članova, ili javnog budžeta u cilju razvoja sektora – organizacije moraju imati vlastiti izvor sredstava kojim osiguravaju svoju samoodrživost

• Organizacije koje su voljne posvetiti dio svojih sredstava kako bi se proširio značaj i dubina uticaja intervencije.

 

Krajnji rok za prijave je: 24.07.2017. godine

 

Ko-implementatori iz baze će povremeno biti pozivani od strane projekta MarketMakers kako bi podnijeli prijedloge intervencija u skladu sa sektorskim strategijama MarketMakers-a. Prijedlozi sa najviše bodova će biti izabrani kako bi bili implementirani u saradnji sa MarketMakers projektom.

Kratki uvodni sastanak će biti održan u Sarajevu, 02.08.2017. godine (datum i lokacija će biti potvrđeni poslije 24.07.2017. godine), gdje će biti podijeljeno više informacija o samom projektu kao i o bazi ko-implementatora. Službeni jezik sastanka će biti engleski.

MarketMakers će na pomenutom sastanku zahtijevati dokaze o ispunjavanju gore navedenih kriterija od zainteresovanih organizacija.

Vaše interese za saradnju možete slati na e-mail adresu: info@marketmakers.ba

 

Sarajevo, 30.06.2017. godine                                                 

                                                                                              

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: