Javni uvid u Urbanistički projekat Trg oslobođenja - Alija Izetbegović

Datum objave: 09.02.2021. 09:53 / Izvor: Akta.ba, 08.02.2021.

Javni uvid u Urbanistički projekat Trg oslobođenja-Alija Izetbegović

 

Općinski načelnik mr Ibrahim Hadžibajrić je, putem Službe za urbanizam Općine Stari Grad, pokrenuo inicijativu za izradu Urbanističkog projekta Trg oslobođenja-Alija Izetbegović. Na prvoj redovnoj sjednici Općinskog vijeća Stari Grad Sarajevo, održanoj 28.01.2021. godine, usvojen je Nacrt Odluke o usvajanju i Nacrt Odluke o provođenju Urbanističkog projekta Trg oslobođenja-Alija Izetbegović.

 

Služba za urbanizam Općine Stari Grad obavještava građane da će, imajući u vidu higijensko-epidemiološke mjere koje su na snazi, Javni uvid u Urbanistički projekat Trg oslobođenja-Alija Izetbegović biti omogućen putem općinske web stranice www.starigrad.ba/javnerasprave, u periodu od 15 dana od dana objavljivanja istog (08.02.2021.godine).

Sve prijedloge i sugestije na ovaj Urbanistički projekat zainteresirane strane mogu dostaviti putem e-mail adrese službe (urbanizam@starigrad.ba) ili na protokol Općine (ul Zelenih beretki 4) sa naznakom “Primjedbe i sugestije na Urbanistički projekat Trg oslobođenja-Alija Izetbegović”

Sve potrebne dokumente pronađite ovdje.

 

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: