Javni uvid u Zahtjev za izdavanje okolišne dozvole za pogone objekta za klanje životinja i objekata za rasjecanje i preradu mesa i izradu proizvoda od mesa, hlađenje, skladištenje mesa i pratećim sadržajima u naselju Perin Han

Datum objave: 22.02.2021. 14:37 / Izvor: Akta.ba, 19.02.2021.
 

Javni uvid

Zahtjev za obnavljanje okolinske dozvole Beslic doo

 

Javni uvid pogona i postrojenja 

 

Zahtjev za izdavanje okolišne dozvole po II put, operatora “ Bešlić” d.o.o. Visoko PJ Zenica-klaonica i rasjekaona Bešlić na lokaciji BISTUA NUOVA bb Zenica,  za pogone objekta za klanje životinja i objekata za  rasjecanje mesa i objekata za preradu mesa i izradu proizvoda od mesa, hlađenje, skladištenje mesa i pratećim sadržajima. Kompleks objekata klaonice nalazi se u naselju Perin Han.

Javni uvid: Zahtjev u postupku ponovnog  izdavanja okolišne dozvole, nakon isteka roka Rješenja od 5 godina, za postojeće pogone operatora “ Bešlić” d.o.o. Visoko PJ Zenica-klaonica i rasjekaona Bešlić na lokaciji BISTUA NUOVA bb Zenica.

Operator “ Bešlić” d.o.o. Visoko PJ Zenica-klaonica i rasjekaona Bešlić dostavio je Federalnom ministarstvu okoliša i turizma Zahtjev za ponovno izdavanja okolišne dozvole za postojeće za pogone objekta za klanje životinja i objekata za  rasjecanje mesa i objekata za preradu mesa i izradu proizvoda od mesa, hlađenje, skladištenje mesa i pratećim sadržajima. Kompleks objekata klaonice nalazi se u naselju Perin Han.

U postupku uključivanja javnosti, Zahtjev sa Prilozima može se pogledati u prostorijama Ministarstva okoliša i turizma – Sektor za okolišne dozvole, u ulici Hamdije Čemerlića br.2.

Rok za davanje primjedbi i sugestija na Zahtjev je 15 dana od dana objavljivanja na web stranici Federalnog ministarstva okoliša i turizma.

Primjedbe i sugestije se dostavljaju u pisanoj formi na adresu:

Federalno ministarstvo okoliša i turizma

Hamdije Čemerlića 2

71000 Sarajevo

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: