Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 10.03.2021. 10:03

Nabavka novog putničkog gradskog motornog vozila za potrebe GIZ ureda u Sarajevu

Izvor: Dnevni Avaz, 10.03.2021.

POZIV ZA IZRAŽAVANJE INTERESA

 

Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u Bosni i Hercegovini planira sprovođenje postupka odabira najpovoljnijeg ponuđača za nabavku novog putničkog gradskog motornog vozila za potrebe GIZ ureda u Sarajevu. S tim u vezi, obraća se svim zainteresovanim licenciranim i ovlaštenim firmama za prodaju putničkih motornih vozila na području Bosne i Hercegovine.

 

Pismo izražavanja interesa treba da sadrži sljedeće elemente: profil firme, broj zaposlenih, bilans firme od prošle god i ne, rješenje o registraciji firme i dokaz o posjedovanju licence za ovlaštenu prodaju.

 

Za dobijanje specifikacije navedenog vozila možete se obratiti na e-mail adresu:

giz-bosnienherzegowina@giz.de

 

Odabrane firme će nakon evaluacije prispjelih pisama izražavanja interesa biti kontaktirane i pozvane da učestvuju u postupku.

 

Molimo da se pismo izražavanja interesa pošaljete do 19. marta 2021. godine na sljedeću adresu sa pozivom na broj postupka 91149333:

 

GIZ ured Sarajevo

Zmaja od Bosne 7-7a

71000 Sarajevo

Poziv na broj nabavke: 91149333

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: