Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 11.02.2021. 08:37

Nabavka usluga stručnog usavršavanja zaposlenih opštine Istočna Ilidža

Izvor: Akta.ba, 02.02.2021.

REPUBLIKA SRPSKA

OPŠTINA ISTOČNA ILIDŽA

NAČELNIK OPŠTINE

Broj: 01-404-19/21

Datum, 02.02.2021. godine

 

Poziv za dostavljanje ponuda za javnu nabavku usluga za izbor najpovoljnijeg ponuđača za vršenje usluga stručnog usavršavanja zaposlenih opštine Istočna Ilidža

 

Na osnovu člana 8. Zakona o javnim iabavkama BiH („Službeni glasnik BiH“, broj 39/14) i odredaba Pravilnika o postupku dodjele ugovora o uslugama iz Aneksa II dio B Zakona o javnim nabavkama ("Službeni glasnik BiH", 66/16), u ime opštine Istočna Ilidža pozivam Vas da dostavite ionudu u okviru upućivanja poziva za dostavljanja ponuda za javin nabavku usluga stručnog usavršavanja zaposlenih opštine Istočna Ilidža.

 

U navedenom postupku javne nabavke ne postoje privredni subjekti koji su u sukobu interesa u skladu sa članom 52. Zakona o javnim nabavkama („Službeni glasnik BiH“, broj 39/14).

 

Postupak je planiran u Planu javnih nabavki broj 01-404-14-1/21 od 20.01.2021. godine pod rednim brojem 1. u dijelu usluge.

 

1.         OPŠTI PODACI

NAZIV UGOVORNOG ORGANA: opština Istočna Ilidža ADRESA: Vojvode Radomira Putnika 2 JIB UGOVORNOG ORGANA: 4400519290009 TELEFOI: 057/480-152 FAКS: 057/317-870

 

2.         PREDMET I OPIS NABAVКE:

2.1.      Vršenje usluga stručnog usavršavanja zaposlenih opštine Istočna Ilidža, sukcesivno - po potrebi.

Usluge stručnog usavršavanja obuhvataju kotizaciju za seminare iz oblasti za koje se procjeni da su potrebne samoslenima opštine Istočna Ilidža u datom momentu.

JRJN - 80522000-9 - Obrazovni seminari

2.2.      Nije predviđeno korištenje termina „ekvivalent“.

2.3.      Mjesto izvršenja: mjesto gdje ponuđač organizuje seminar.

2.4.      Rok trajanja ugovora: ugovori se zaključuju tokom 2021. godine.

2.5.      Rok izvršenja: vrijeme trajanja seminara.

2.6.      Rok, način i uslovi plaćanja: po ispostavljanju računa.

2.7.      Procjenjena vrijednost nabavke je maksimalno 3.800,00 КM bez PDV-a.

2.8.      Nakon provedenog postupka javne nabavke zaključit će se ugovor o javnoj nabavci usluga. Ugovorom će se smatrati ispostavljeni račun.

2.9.      Kriterij za dodjelu ugovora je najniža cijena u skladu sa članom 64. Zakopa o javnim nabavkama u Bosni i Hercegovini (Službepi glasnik BiH, br. 39/14).

 

3.         PERIOD VAŽENJA PONUDE

Važenje ponude je do 31.12.2021. godine.

 

4.         PRIPREMA PONUDA

4.1.      Ponudom se smatra poziv za seminar.

4.2.      Ponuđači snose sve troškove u vezi sa pripremom i dostavljanjem njihovih ponuda. Ugovorni organ nije odgovoran niti dužan snositi te troškove.

4.3.      Ponuđač može do isteka roka za dostavljanje ponuda dostaviti izmjenu i/ili dopunu ponude na isti iačin kao i osnovu ponudu sa obaveznom naznakom da se radi o izmjeni i/ili dopuni ponude, takođe može u istom roku pisanom izjavom odustati od svoje dostavljeme ponude, s tim da se navedena izjava dostavlja na isti način kao i osnovna ponuda sa obaveznom nazmakom da se radi o odustajanju od ponude.

4.4.      Nije dozvoljeno podnošenje alternativnih ponuda.

 

5.         NAČIN I ADRESA DOSTAVLJANJA PONUDA

5.1.      Ponuda se dostavlja na sljedeću adresu: opština Istočna Ilidža, Ul. vojvode Radomira Putnika broj 2 putem pošte ili lično na protokol Opštinske uprave (šalter sala), putem faksa ili elektronski.

 

6.         ROК ZA DOSTAVLJANJE PONUDA

6.1.      Tokom 2021. godine.

6.2.      Opština Istočna Ilidža, kao ugovorni organ, smatra da nije peophodno provoditi pregovore i/ili diskusiju sa popuđačima, gako da NEMA PREGOVORA.

 

7.         OBJAVA POZIVA

Ovaj poziv je objavljen na internet stranici opštine Istočna Ilidža - https://istocnailidza.net/ S obzirom da opština Istočna Ilidža ne raspolaže podatcima o tome koji su ponuđači preuzeli poziv sa navedene internet stranice, sve eventualne izmjene, dopune ili pojašnjenja će biti objavljena na istoj stranici, te će se ponuđači smatrati obavještenim o navedenom sa danom objave. Dodatna dokumentacija za navedeni postupak nije predviđena.

 

8.         ZAHTJEVI PO PITANJU JEZIКA

Ponuda, svi dokumenti i prepisi u vezi sa ponudom između dobavljača i ugovornog organa moraju biti papisani na jednom od zvaničnih jezika u BiH.

Prateća dokumentacija i štampana literatura koju dostavi dobavljač mogu biti napisani na drugom jeziku, u međunarodnoj upotrebi, pod uslovom da se uz ljih dostavi tačan prevod relevantnih dijelova na jezik na kojem je napisana ponuda

 

9.         INFORMACIJE O ZAŠTITI PRAVA PONUĐAČA

U slučaju da je ugovorni opran u toku postupka javne nabavke izvršio povredu Zakona ili podzakopskih akata, popuđač ima pravo uložiti žalbu ugovormom orgapu u skladu sa članovima 99. i 101. Zakona o javnim nabavkama u Bospi i Hercegovini (Službeni glasnik BiH, br. 39/14). Za sve što pije predviđeno ovim pozivom, primjenjuju se direktno odredbe Zakona o javnim nabavkama BiH i podzakonskih akata.

 

10.       KONTAКT OSOBA

Кontakt osoba: Jelena Tomašević

Telefon : 057/480-152

Faks: 057/317-870

E-mail: javnenabavke@istocnailidza.net

Web: www.istocnailidza.net

 

Dostavljeno:

 

1/ Komisiji za javne iabavke,

2. U dosije,

3. A/a.

 

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: