Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 10.03.2021. 09:32

(najava tendera za 2021.godinu) Nabavka lož ulja, telekomunikacionih usluga, poštanskih usluga, vijenca, uredskog materijala i pribora, negazirane vode za piće, sredstava za čišćenje, goriva, popravka računara, motornih vozila, usluge vještačenja, usluge javnog oglašavanja...

Izvor: Akta.ba, 03.03.2021.

Bosna i Hercegovina

Federacija Bosne i Hercegovine

ŽUPANIJA ZAPADNOHERCEGOVAČKA

MINISTARSTVO HRVATSKIH BRANITELJA

IZ DOMOVINSKOG RATA

 

Broj: 09-01-41-38/21

Grude, 03.03.2021.godine

 

Na temelju članka 17. Zakona o javnim nabavama („Službeni glasnik BIH“, broj 39/14), i članka 24. Zakona o izvršavanju proračuna Županije Zapadnohercegovačke za 2021. godinu („Narodne novine Županije Zapadnohercegovačke“ broj: 30/20), ministar hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Županije Zapadnohercegovačke donosi:

 

ODLUKU

o utvrđivanju Plana javnih nabava za 2021. godinu

 

Članak 1.

(Predmet odluke)

 

Utvrđuje se Plan javnih nabava za 2021. godinu u ukupnom iznosu od 54.900,00 KM sa PDV-om.

 

Članak 2.

(Sastavni dio odluke o utvrđivanju plana javnih nabava)

 

Sastavni dio Odluke o utvrđivanju Plana javnih nabava za 2021. godinu čini Plan javnih nabava Ministarstva hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Županije Zapadnohercegovačke za 2021. , koji obuhvata nabavu roba, usluga, i radova, te sadrži podatke o predmetu nabavke, oznake iz jedinstvenog rječnika javnih nabava, procijenjenu vrijednost nabava, vrstu postupka, okvirno vrijeme pokretanja postupka nabava i zaključivanja ugovora i podatke o izvoru financiranja.

 

Članak 3.

(Pokretanje postupka javne nabave)

 

(1) Postupak javne nabave predviđen planom javnih nabava pokreće se donošenjem odluke o pokretanju postupka u pisanom obliku, koja obavezno sadrži elemente utvrđene člankom 18. stavak (1) Žakona o javnim nabavama.

(2) Odluku o pokretanju postupka nabave iz stavka (1) ovog članka donosi Ministar hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Županije Zapadnohercegovačke.

 

Članak 4.

(Obveza postupanja u skladu sa zakonom i podzakonskim aktima)

 

Obvezuje se Ministar hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Županije

Zapadnohercegovačke da postupke javnih nabava provodi u skladu sa Zakonom o javnimn nabavama i podzakonskim aktima koji su doneseni u skladu sa zakonom.

 

Članak 5.

(Objavljivanje plana javnih nabava)

 

Ministarstvo objavljuje plan javnih nabava za 2021. godinu na web stranici Ministarstva hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Županije Zapadnohercegovačke u roku koji je propisan Zakonom o javnim nabavama.

 

Članak 6.

(Izmjene ili dopune plana javnih nabava)

 

(1) Plan javnih nabava Ministarstva hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Županije Zapadnohercegovačke se može u tijeku proračunske godine izmjeniti ili dopuniti sukladno sa sredstvima osiguranim proračunom ministarstva.

(2) Izmjene ili dopune plana javnih nabava vrše se na način i po postupku predviđenim za njegovo donošenje.

(3) Ministarstvo objavljuje svaku izmjenu ili dopunu plana javnih nabava za 2021. godinu na svojoj web stranici, odmah po donošenju odluke o izmjeni ili dopuni plana javnih nabava.

 

Članak 7.

(Završne odredbe)

 

(1) Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja.

(2) Ova Odluka će biti objavljena na web stranici Ministarstva hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Županije Zapadnohercegovačke zasedno sa planom javnih nabava.

 

Dostaviti:

- Pismohrana

 

 

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: