Obavještenje o podnošenju zahtjeva za izdavanje ekološke dozvole za gasovod na području grada Bijeljine srednjeg pritiska 10 km i distributivne gasne mreže 299 km

Datum objave: 25.02.2021. 09:30 / Izvor: Nezavisne novine, 25.02.2021.

REPUBLIKA SRPSKA VLADA

Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju " Banja Luka

Trg Republike Srpske 1

 

Na osnovu člana 39. i člana 88. Zakona o zaštiti životne sredine ("Službeni glasnik Republike Srpske", br. 71/12, 79/15 i 70/20) i člana 2. Pravilnika o postrojenjima koja mogu biti izgrađena i puštena u rad samo ukoliko imaju ekološku dozvolu ("Službeni glasnik Republike Srpske", broj 124/12), Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske obavještava zainteresovanu javnost

 

O PODNOŠENjU ZAHTJEVA ZA IZDAVANjE EKOLOŠKE DOZVOLE

za gasovod na području grada Bijeljine srednjeg pritiska 10 km i distributivne gasne mreže 299 km

 

Podnosilac zahtjeva: "Bijeljina-gas" d.o.o. Bijeljina, Karađorđeva 29, Bijeljina

Dana 16.2.2021. godine podnosilac zahtjeva "Bijeljina-gas" d.o.o. Bijeljina, Karađorđeva 29, Bijeljina, predao je Ministarstvu za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju zahtjev za izdavanje ekološke dozvole za gasovod na području grada Bijeljine, KO Bijeljina 1, KO Bijeljina 2, KO Bijeljina Selo, KO Patkovača i KO Pučile, za gasovod srednjeg pritiska 10 km i distributivne gasne mreže 299 km , sa dvije mjerno-regulacione stanice.

Zainteresovana javnost može izvršiti besplatan uvid u zahtjev za ekološku dozvolu i priloženu dokumentaciju u prostorijama grada Bijeljina u roku od 30 dana od dana objavljivanja ovog obavještenja.

U ostavljenom roku uvid u zahtjev za ekološku dozvolu i priloženu dokumentaciju zainteresovana javnost može izvršiti i na internet stranicama Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske i grada Bijeljina. U navedenom roku zainteresovana javnost može dostaviti mišljenje o zahtjevu i priloženoj dokumentaciji u pisanoj formi.

 

MINISTAR

Srebrenka Golić

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: