Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 20.02.2021. 09:57

Obavještenje poljoprivrednim proizvođačima o Prijedlogu Odluke o iznosima novčanih podsticaja, minimalnim uslovima za početak proizvodnje, minimalnih uslova za investiranje i rokovima podnošenja zahtjeva za 2021. godinu

Izvor: Akta.ba, 19.02.2021.

Prijedlog Odluke o iznosima novčanih podsticaja, minimalnim uslovima za početak proizvodnje, minimalnih uslova za investiranje i rokovima podnošenja zahtjeva za 2021.godinu

 

 

Ministarstvo privrede Kantona Sarajevo obavještava poljoprivredne proizvođače da je Prijedlog odluke o iznosima novčanih podsticaja, minimalnim uslovima za početak proizvodnje, minimalnim uslovima za investiranje i rokovima podnošenje zahtjeva za 2021. godinu objavljen na web stranici https://mp.ks.gov.ba/aktuelno/obavjestenja/prijedlog-odluke-o-iznosima-novcanih-podsticaja-minimalnim-uslovima-za-pocetak.

 

Svi zainteresirani, mogu dostaviti svoje prijedloge i primjedbe na Prijedlog odluke do 08. marta ove godine, putem e-maila na adresu mp@mp.ks.gov.ba , lično na protokol Vlade Kantona Sarajevo ili putem pošte na adresu Ministarstva privrede Kantona Sarajevo, u ulici Reisa Džemaludina Čauševića br.1.

 

Takođe, održati će se javna rasprava 27.02.2021.god.u Domu mladih,te će javnost biti obavještena o terminima održavanja iste.

 

PRIJEDLOG ODLUKE

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: