Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 03.03.2021. 15:10

(obustava postupka) Nabavka advokatskih usluga

Izvor: Akta.ba, 03.03.2021.

KJP ZOI'84 OCS d.o.o. Sarajevo

 

Broj:763 /21

Datum: 03.03.2021 .godine

 

Za: Svim potencijalnim ponuđačima u postupku dodjele ugovora koji za predmet nabavke ima usluge iz Aneksa II.Dio B Zakona o javnim nabavkavama „Advokatske usluge"prema Pozivu za dostavu ponuda objavljenom na web stranici ugovornog organa

 

PREDMET:

Obavještenje o obustavljanju postupka

 

Poštovani,

Obavještavamo vas da je jedan od potencijalnih ponuđača izjavio žalbu na tendersku dokumentaciju (Poziv za dostavu ponuda u postupku dodjele ugovora koji za predmet nabavke ima usluge iz Aneksa II.Dio B ZJN), broj: 621/21, u postupku dodjele ugovora koji za predmet nabavke ima usluge iz Aneksa II.Dio B Zakona o javnim nabavkama „Advokatske usluge". Poziv za dostavu ponuda u postupku dodjele ugovora koji za predmet nabavke ima usluge iz Aneksa II.Dio B ZJN dostupanje na web stranici ugovornog organa, na linku https://www.zoi84.ba/iavne-nabavke-i-pozivi/.

Ugovorno organ je obustavio postupak u skladu sa članom 110-Zakona o javnim nabavkama („Službeni glasnik BiH" broj:39/14), dok odluka po žalbi ne postane konačna.

Obavještenje o daljem toku postupka će biti blagovremeno dostavljeno svim ponuđačima i postupku.

 

Edis Baković

Direktor

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: