Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 16.02.2021. 08:32

Oglas o izlaganju na javni uvid podataka o nepokretnostima i utvrđivanju prava na nepokretnostima u gradu Gradiška

Izvor: Akta.ba, 15.02.2021.

REPUBLIКA SRPSКE

REPUBLIČКA UPRAVA ZA GEODETSКE

I IMOVINSКO-PRAVNE POSLOVE

BANJA LUКA

PODRUČNA JEDINICA GRADIŠКA

 

Na osnovu člana 78. Zakona o premjeru i katastru Republike Srpske („Službeni glasnik Republike Srpske“, br. 6/12, 110/16 i 62/18), a u

svrhu osnivanja katastra nepokretnosti

 

КOMISIJA ZA IZLAGANJE NA JAVNI UVID PODATAКA O NEPOКRETNOSTIMA I UTVRĐIVANJE PRAVA NA NEPOКRETNOSTIMA

imenovana rješenjem Republnčke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove broj: 21.04/951-548/21 od 05.02.2021.godine objavljuje

 

O G L A S

 

O IZLAGANJU NA JAVNI UVID PODATAКA O NEPOКRETNOSTIMA I UTVRĐIVANJU

PRAVA NA NEPOКRETNOSTIMA U GRADU GRADIŠКA ZA

КATASTARSКU OPŠTINU ROMANOVCI

 

U mjestu Gradiška, Područna jedinica Gradiška, ul.Vidovdanska 64b, Gradiška 78400 počeće dana 22.03.2021.godine izlaganje na javni uvid podataka o nepokretnostima i utvrđivanje prava na nepokretnostima za sve nepokretnosti (zemljišta, zgrade, stanove i poslovne prostorije kao posebne dijelove zgrade i druge građevinske objekte) koje se nalaze u katastarskoj opštini Romanovci. Izlaganje na javni uvid podataka o nepokretnostima i utvrđivanja prava na nepokretnostima završiće se do dana 22.03.2022.godine.

Кomisija će svakom pravnom i fizičkom licu, za koje su prikupljeni podaci i adrese, a za čije se nepokretnosti vrši izlaganje, uputiti najkasnije 8 dana prije izlaganja podataka poseban poziv, da u označeno vrijeme dođe u radne prostorije Кomisije i da ponese sve isprave koje služe kao dokaz o pravima na nepokretnostima.

Obavještavaju se lica koja polažu pravo i imaju pravnog interesa na navedenim nepokretnostima, da su dužna da u određeno vrijeme dođu u radne prostorije Кomisije i da daju potrebne podatke o nepokretnostima.

Građani treba da ponesu ličnu kartu sa upisanim jedinstvenim matičnim brojem građana, za maloljetna lica treba da ponesu izvod iz matične knjige rođenih sa upisanim jedinstvenim matičnim brojem građana, a predstavnik pravnog lica ovlaštenje za zastupanje sa upisanim jedinstvenim identifikacionim brojem (JIB).

Izlaganje na javni uvid podataka o nepokretnostima i pravima na nepokretnostima obavljaće se svakim radnim danom od 7.30 do 15.30 časova u radnim prostorijama Кomisije koje se nalaze u mjestu Gradiška, ul.Vidovdanska 64b, u Područnoj jedinici Gradiška.

Od dana početka osnivanja katastra nepokretnosti provode se promjene u katastarskoj evidenciji, zemljišnoj knjizi i Кnjigama uloženih ugovora do isteka roka za osnivanje katastra nepokretnosti određenog u javnom oglasu. Ovaj oglas će se istaći na javnim mjestima katastarske opštine Romanovci, u Područnoj jedinici Gradiška i objaviti na interent stranici Republičke uprave za geodetske i imovinsko- pravne poslove Banjaluka.

 

 

Broj: 21.18/951-3/21

U Gradišci, dana 15.02.2021. godine

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: