Poziv za iskazivanje interesa za davanje u najam poslovnog prostora​ u Mostaru

Datum objave: 12.03.2021. 08:55 / Izvor: Oslobođenje, 12.03.2021.

Fond za zaštitu okoliša Hercegovačko - neretvanske županije/kantona, sa sjedištem u Mostaru, Blajburških žrtava b.b., objavljuje sljedeći

 

POZIV

ZA ISKAZIVANJE INTERESA ZA DAVANJE U NAJAM POSLOVNOG PROSTORA

 

Predmet poziva za iskazivanjem interesajest sklapanje ugovora o najmu poslovnog prostora za potrebe obavljanja poslovne djelatnosti Fonda za zaštitu okoliša HNŽ/HNK.

 

Minimalni uvjeti koje treba ispunjavati ponuđeni poslovni prostor:

- lokacija - urbani dio područja Grada Mostara,

- površina prostora od 350 m2 do 400 m2,

- najmanje 11 uredskih prostorija (od kojih jedna mora imati minimalno 25m2),

- funkcionalnost i prostorna cjelina poslovnog prostora (zaseban ulaz),

- mogućnost eventualnog unutarnjeg preuređenja, čajna kuhinja,

- WC ženski, WC muški,

- osigurana klimatizacija (grijanje/hlađenje),

- osiguran vlastiti parking prostor s najmanje 6 mjesta za parkiranje (uključeni u cijenu najma),

- tehničke mogućnosti za telefon i brzi Internet,

- vlasništvo ponuditelja odnosno pisano odobrenje vlasnika da se prostor može izdati u podnajam, - uporabna dozvola za prostor.

 

Poslovni prostor koji je predmetom najma se uzima u najam na rok od najmanje pet (5) godina.

 

Pozivaju se svi zainteresirani vlasnici čiji poslovni prostori udovoljavaju naprijed postavljenim uvjetima, da svoj iskaz interesa dostave u pisanom obliku, najkasnije 10 dana od dana objave ovog poziva, u propisno zatvorenoj kuverti s naznakom "Iskazivanje interesa za davanje u najam poslovnog prostora", preporučeno ili neposredno na adresu: Fond za zaštitu okoliša Hercegovačko - neretvanske županije/kantona, Blajburških žrtava bb, 88 000 Mostar.

 

Pismo s iskazom interesa u pisanom obliku, ovjereno od strane odgovorne osobe odnosno potpisano od strane vlasnika fizičke osobe, mora sadržavati naziv zainteresiranog ponuditelja, adresu nekretnine - poslovnog prostora koji se nudi, površinu poslovnog prostora, te broj telefona radi kontakta. Sa svakim ponuditeljem koji u navedenom roku iskaže interes za davanje u najam traženog poslovnog prostora biti će obavljen razgovor, nakon čega će prostori biti pregledani i vrednovani.

 

Prilikom odabira poslovnog prostora, osim ponuđene cijene najma, prednost će imati ponuditelji čiji poslovni prostor ima kvalitetnije riješena funkcionalna i tehnička pitanja, kao što su kvaliteta otvora, kvaliteta sistema za grijanje i hlađenje, opće stanje objekta i si.

 

Ovaj Javni poziv je informativnog karaktera i Fond za zaštitu okoliša Hercegovačko - neretvanske županije/kantona po ovom Javnom pozivu ne snosi bilo kakve troškove prijavljenih, niti ima obvezu sklopiti ugovor o najmu s ponuditeljima koji se prijave na Javni poziv.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: