Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 22.07.2017. 10:44

Poziv za javnu raspravu Regulacionog plana Centar I

Izvor: Glas Srpske, 22.07.2017.

REPUBLIKA SRPSKA

OPŠTINA ISTOČNO NOVO SARAJEVO

NAČELNIK

Opštinska uprava

Odjeljenje za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove

Na osnovu člana 48. Zakona o uređenju prostora i građenju ("Spužbeni glasnik RS", br. 40/13,106/15 i 3/16), Odjeljenje za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove, objavljuje

POZIV ZA JAVNU RASPRAVU

Regulacioni plan "Centar I"

Obavještava se javnost da je završen javni uvid u nacrt izmjene Regulacionog plana "Centar I" (u daljem tekstu: Plan).

Stav nosioca izrade Plana prema primjedbama, prijedlozima i mišljenjima koji su dostavljeni tokom javnrg uvida razmatraće se na Javnoj raspravi, a prije utvrđivanja prijedloga Plana.

Javna rasprava će se održati dana 25.7.2017. godine, u 12 časova u sali JU Kulturni centar Istočno Novo Sarajevo, ul. Stefana Nemanje br. 6.

Na javnu raspravu se pozivaju predstavnici nosioca pripreme, nosioca izrade, članovi Savjeta plana i organizacije u čijem je djelokrugu snabdijevanje vodom i odvođenje otpadnih voda, snabdijevanje električnom energijom, telekomunikacioni i poštanski saobraćaj, protivpožarna zaštita. Mole se i sva ostala zainteresovana lica da uzmu učešće u ovoj javnoj raspravi i time doprinesu dobijanju što kvalitetnijeg planskog rješenja.

NAČELNIK ODJELJENJA

Aleksandra Damjanović dipl. pravnik

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: