Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 26.12.2019. 15:41

Poziv za predlaganje kandidata za najboljeg sportistu Tuzlanskog Kantona za 2019. godinu

Izvor: Akta.ba, 26.12.2019.

SPORTSKI SAVEZ TUZLANSKOG KANTONA

 

Tuzla, 25.12.2019.

Broj: P -05/19

 

 

 

PREDMET: POZIV ZA PREDLAGANJE KANDIDATA ZA NAJBOLJEG SPORTISTU TUZLANSKOG KANTONA ZA 2019. GODINU

 

 

Poštovana gospodo, 

 

Organizacioni odbor manifestacije «Izbor sportiste Tuzlanskog kantona za 2019. godinu» je na svojoj prvoj sjednici donio odluku da se ovogodišnja Manifestacija održi 16. januara 2020.  u BKC-u u Tuzli.

Na istoj sjednici je formiran i Ocjenjivački žiri koji bi do tog datuma morao proglasiti najuspješnije sportiste, sportistkinje i ekipe iz invalidnog i validnog sporta.

Molimo vas da do 07. januara 2020. godine lično dostavite prijedloge za kandidate iz vašeg kluba ili saveza u Sportski savez TK, Ul. 2. oktobar br. 1. (zgrada DTV Partizan) svaki dan od  09:00 do 14:00 sati.

 

Po pravilima koje je usvojilo Predsjedništvo SS TK, svaki predlagač može predložiti samo po jednog kandidata za određenu kategoriju.  Vaš prijedlog mora biti na posebnom listu za svakog kandidata pojedinačno sa njegova maksimalno tri najbolja rezultata (ne smijete na istom listu predložiti više kandidata iz drugih kategorija niti napisati više rezultata od traženog broja) sa fotografijom pojedinca ili ekipe.

Ovi prijedlozi mogu biti dostavljeni i na CD-u!

 

Uvjereni smo da ćete na vrijeme i kvalitetno udovoljiti ovom pozivu, Vama, vašim sportistima i ekipama želimo puno uspjeha.

 

NAPOMENA: Svaki prijedlog koji bude van ovog poziva NEĆE se uzeti u razmatranje.

 

 

 

Predsjednik Izvršnog odbora

Izbora sportiste za 2019. godinu

Akademik Prof. dr. Branimir Mikić s. r.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: