Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 18.04.2019. 11:32

Prodaja automobila, korištenog kućnog namještaja i bijele tehnike

Izvor: Akta.ba, 15.04.2019.

Američka ambasada u Sarajevu objavljuje javnu internet prodaju automobila, korištenog kućnog namještaja i bijele tehnike.

 

Prodaja će se održati putem javne internet licitacije, na web stranici, U.S. Embassy Online Auction Sarajevo BA, 15. aprila 2019. sa početkom u 10:00 sati, a završit će se 22. aprila 2019. godine u 10:00 sati.

Na aukciji mogu učestvovati punoljetna fizička lica koja su se registrovala kao kupac na portalu U.S. Embassy Online Auction Sarajevo BA.

Prilikom registracije kupaca potrebno je dati lične podatke. O zaštiti ličnih podataka datih u postupku registracije možete se informisati u dijelu “Korisnički ugovor i obavještenje o privatnosti”.

O propozicijama za učestvovanje informišite se u dijelu “Kako funkcioniše”,

Ambasada SAD-a napominje da na aukciji ne mogu učestovati strani državljani.

 


Američka ambasada povremeno nudi putem aukcijske prodaje rabljene automobile, namještaj, bijelu tehniku i raznu opremu. U vrijeme slijedeće aukcije, sve informacije će biti objavljene i postavljene na ovoj web stranici, kao i na slijedećim lokalnim radio stanicama: Radio M, Radio Stari grad i Radio Kalman.

Zahvaljujemo Vam na interesovanju za naše aukcije!

 

https://ba.usembassy.gov/bs/embassy-bs/sarajevo-bs/auction-bs/

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: