Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 16.02.2021. 14:55

Zakazivanje nastavka ispitnog ročišta u stečajnom postupku nad stečajnim dužnikom Santana d.o.o. za trgovinu i posredovanje Banja Luka

Izvor: Službeni glasnik Republike Srpske, Broj 12, 15.02.2021

Okružni privredni sud u Banjoj Luci u stečajnom postupku nad stečajnim dužnikom “Santana” d.o.o. za trgovinu i posredovanje Banja Luka, Ul. Veljka Mlađenovića bb, Banja Luka, zakazuje nastavak ispitnog ročišta za utorak, 9.3.2021. godine, sa početkom u 9.00 časova, u zgradi Okružnog privrednog suda u Banjoj Luci, Gundulićeva ulica broj 108, sala za suđenje/prizemlje. Nakon završetka ispitnog ročišta održaće se izvještajno ročište, na kojem će se na osnovu izvještaja stečajnog upravnika odlučivati o daljem toku. Pozivaju se povjerioci da ročištima prisustvuju u zakazano vrijeme.

Obavještavaju se povjerioci i zainteresovane stranke da će izvještaj stečajnog upravnika sa tabelom prijavljenih potraživanja biti izložen u stečajnom upisniku ovog suda, prizemlje/šalter broj 5, osam dana prije održavanja ročišta, te da mogu izvršiti uvid u isti, kao i u kompletan spis. Oglas o zakazivanju naknadnog ispitnog i izvještajnog ročišta objavljen je na oglasnoj tabli Suda 4.2.2021. godine.

 

(57 0 St 098820 12 St-su)

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: