Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 16.02.2021. 14:54

Zakazivanje Skupštine povjerilaca - izvještajno ročište u stečajnom postupku nad stečajnim dužnikom Opšta poljoprivredna zadruga Voće i povrće Krajine Laktaši

Izvor: Službeni glasnik Republike Srpske, Broj 12, 15.02.2021

Okružni privredni sud u Banjoj Luci u stečajnom postupku nad stečajnim dužnikom: Opštom poljoprivrednom zadrugom “Voće i povrće Krajine” Laktaši, p.o, Ulica Starog Vujadina bb, Laktaši, zakazuje Skupštinu povjerilaca - izvještajno ročište za srijedu, 3.3.2021. godine, u 9.00 časova, u zgradi Okružnog privrednog suda u Banjoj Luci, Ulica Gundulićeva broj 108, velika sala za suđenje/prizemlje.

Pozivaju se povjerioci da Skupštini povjerilaca prisustvuju u zakazano vrijeme. Obavještavaju se povjerioci i zainteresovane stranke da će izvještaj stečajnog upravnika o sprovođenju stečajnog postupka biti izložen u stečajnom upisniku ovog suda, prizemlje/šalter broj 6, osam dana prije održavanja ročišta, te da mogu izvršiti uvid u isti, kao i u kompletan spis. Oglas o zakazivanju Skupštine povjerilaca - izvještajnog ročišta objavljen je na oglasnoj tabli Suda 1.2.2021. godine.

 

(57 0 St 121332 16 St-su)

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: