Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 18.07.2017. 08:15

Izdavanje u zakup poslovnih prostora u Tesliću

Izvor: Nezavisne novine, 18.07.2017.

Na osnovu odluke Skupštine povjerilaca od dana 03.07.2017. godine, stečajni upravnik "Trudbenik - FKO" d.o.o. Teslić, pod brojem 118/17, dana 10.07.2017. godine, raspisuj e:

 

OGLAS

ZA DAVANJE U ZAKUP POSLOVNIH PROSTORA "TRUDBENIK - FKO" d.o.o. TESLIĆ - U STEČAJU

PUTEM JAVNOG PRIKUPLJANJA ZATVORENIH PONUDA

 

Izdaju se u zakup poslovni prostori koji se nalaze u krugu preduzeča "Trudbenik - FKO" d.o.o. Teslić - u stečaju, Krajiška ulica bb:

- Proizvodna hala sa farbarijom sa postojećim mašinama, površine 3.422 m2

- Prostorija za ugalj površine 168 m2

Početna cijena iznajmljivanja po m2 je 0,70 KM uvećana za PDV.

Poslovni prostori izdaju se u viđenom stanju, na period od minimalno dvije godine, a najviše do prodaje poslovnog prostora, odnosno do okončanja stečajnog postupka.

Ponuđena cijena ne može biti manja od cijene u oglasu za navedene poslovne prostore i ne obuhvata troškove: električne energije, grijanja, vodovoda i kanalizacije, fizičkog i tehničkog obezbedenja, čišćenja i održavanja, PTT usluga, komunalnih naknada, ostalih poreza, doprinosa i taksi.

Prostori se izdaju u viđenom stanju i za sva uložena sredstva u navedene poslovne prostore ili mašine zakupac nema pravo tražiti povrat uloženih sredstava.

Pravo učešća na ovom oglasu imaju pravna i fizička lica.

Ponuda ponuđača treba obavezno da sadrži sljedeće podatke:

- naziv i adresu ponuđača, matični broj, JIB;

- ponuđenu cijenu zakupa po 1 m2, ne manju od početne cijene navedene u oglasu, PDV-a za navedene prostore i broj mjeseci uplate zakupnine unaprijed;

- pismenu izjavu da prihvata uslove iz ovog oglasa:

Ponude dostaviti u zatvorenoj koverti, preporučenom pošiljkom na adresu: "Trudbenik - FKO" d.o.o. Teslić - u stečaju, Krajiška bb, 74 270 Teslić, zaključno sa 24.07.2017. godine, sa naznakom: "PONUDA ZA ZAKUP POSLOVNOG PROSTORA - NE OTVARAJ". Nepotpune i neblagovremene ponude neće se razmatrati.

Javno otvaranje ponuda obaviće komisija dana 28.07.2017. godine, u 12.00 časova, u krugu preduzeća i isto će se održati i kada učestvuje samo jedan ponuđač.

Prostor koji je predmet oglašavanja izdaće se u zakup ponuđaču sa najpovoljnijom ponudom, a prednost će se dati ponuđaču koji nudi uplatu zakupnine unaprijed za veći broj mjeseci.

Ukoliko više ponuđača ponudi istu cijenu zakupa, istog dana obaviće se javno nadmetanje.

U slučaju da najpovoljniji ponuđač ne uplati iznos izlicitirane cijene u roku od tri dana, smatraće se da je odustao, a prihvata se sljedeća najpovoljnija ponuda pod istim uslovima.

U toku trajanja javnog oglasa zainteresovanim licima će biti omogućeno da razgledaju prostor koji je predmet izdavanja, informacije na telefon broj: 065/569-449.

 

Stečajni upravnik

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: