Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 02.09.2017. 10:04

Prodaja poslovnog prostora u Bijeljini, ul. Miloša Obilića, opreme i motornih vozila

Izvor: Glas Srpske, 02.09.2017.

Društvo sa ograničenom olgovornošću za proizvodnju

Promet robe na veliko i malo "LEDER" u stečaju Bijeljina

Ul. Nikole Tesle 2

Datum: 1.9.2017. godine

 

Na osnovu Odluke Skupštine povjerilaca od 13.7.2017. godine stečajnog dužnika DOO "Leder" Bijeljina u stečaju, Ul. Nikše Tesle broj 2 vrši se

 

II JAVNO OGLAŠAVANjE

 

o prodaji putem javnog nadmetanja imovine koja ulazi u stečajnu masu DOO "Leder" Bijeljina u stečaju

Oglašava se prodaja putem usmenog javnog nadmetanja-licitacije sljedeće imovine:

 

a) Nepokretnosti-poslovni prostor u privredi, koji se nalazi u Bijeljini Ul. Miloša Obilića u prizemlju, sastavljen od 2 poslovne prostorije, 1 WC i 1 ostala prostorija, ukupne površine 113 m2, upisan u zk.uložak broj 10376, k.o. Bijeljina 2, izgrađen na k.č. broj 3189/2 E 19 i list nepokretnosti broj 4597/14 k.o. Bijeljina 2, kč 3189/2, po početnoj cijeni od              143.962,00 KM

b) Oprema - po specifikaciji, po početnoj cijeni od                   106.338,36 KM

c) Motorna vozila po specifikaciji, po početnoj cijeni od               3.500,00 KM

 

NAPOMENA:

I) Na nepokretnostima koje su predmet prodaje iz tačke A) javnog oglašavanja za prodaju upisanim u ZK uložak broj 10376, ko Bijeljina 2, uknjižena hipoteka po osnovu Ugovora o zasnivanju hipoteke u korist Fonda za razvoj i zapošljavanje Republike Srpske a.d., Banjaluka i upisana zabilježba zabrane otuđenja i novog opterećenja bez pismene saglasnosti založnog povjerioca i zabilježba prava založnog povjerioca na neposredno prinudno izvršenje protiv svakodobnog vlasnika nekretnina, u korist Fonda za razvoj i zapošljavanje Republike Srpske a.d. Banjaluka.

II) Pokretna imovina, koja je predmet prodaje po ovom javnom oglašavanju iz tačke B) a koju čini oprema mašine po speaifikaciji je opterećena zalogo\gprema potvrdi o registraciji zaloge broj: A-20140228-110 od 28.2.2014. godine Ministarstva pravde BiH Registar zaloga.

Prodaja imovine iz tačke a, b i c vršiće se odvojeno, sa pravima koja ima stečajni dužnik u momešu prodaje.

Prodaja se vrši kako je propisano, uobičajeno putem najefikasnijeg javnog oglašavanja, javnom licigacijom i komisijskim principom.

Javno nadmetanje po ovom javnom oglašavanju za prodaju imovine iz tačke A, B i C održaće se dana 13.10.2017. godine sa početkom u 12 sati u prostorijama Drupggva, ulica Nikole Tesle broj 2.

Pravo učešća na usmenom javnom nadmetanju, po ovom javnom oglašavanju, za imovinu pod tačkom A, B i C oglasa, imaju sva pravna i fizička lica koja do kraja dana koji prethodi danu održavanja licitacije uplate obezbjeđenje u iznosu od 10 % od početne cijene na žiro-račun broj 5550000031050494 "Leder" d.o.o. u stečaju Bijeljina, otvoren kod Nove banke Bijeljina, a kupac je dužan dokaz o uplati dostaviti komisiji na dan održavanja licitacije.

Rok uplate postignute cijene na javnom nadmetanju je 30 dana od dana održavanja javnog nadmetanja a u protivnom prodavan će zadržati uplaćeni iznos obezbjeđenja.

Nepokretnosti i pokretoa imovina po specifikaciji se prodaju u viđenom stanju i pravnom i faktičkom statusu i isti se mogu pogledati, kao i izvršita uvid u raspoloživu dokumengaciju, prethodnim pozivom na broj telefona 065/532 418.

Porez na promet nepokretnosti i prava, PDV-a, kao i sve druge troškove, troškove prenosa svojine sa prodavca na kupca, kao i troškove notara, troškove utovara, istovara, demontaže, prevoza kupljenih stvari snosi kupac.

Napomena: Prodaja oglašene imovine po javnom oglašavanju će se izvršiti i uksšiko se na javnom nadmetanju pojavi samo jedan učesnik.

 

Stečajni upravnik

Lazo Đurđević

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: