Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 31.08.2017. 09:32

Prodaja poslovnog prostora u Zvorniku, rashladnih komora, polica, teretnog motornog vozila i alkoholnih pića

Izvor: Glas Srpske, 31.08.2017.

"ETRANGER" DOO - u stečaju

ZVORNIK

 

Na osnovu člana 105 - 107. Zakona o stečajnom postupku-prečišćeni tekst ("Službeni glasnik Republike Srpske", br. 26/10), odluke skupštine povjerilaca od 6.7.2016. i odluke odbora povjerilaca od 14.7.2017. stečajni upravnik oglašava,

 

JAVNU PRODAJU IMOVINE PUTEM USMENOG JAVNOG NADMETANjA

 

I Izlaže se 6. (šesti) put prodaji, putem usmenog javnog nadmetanja imovina stečajnog dužnika,

 

1. Poslovni prostor u Zvorniku - etažna svojina kao poseban dio zgrade robne kuće "Zvorničanka" Zvornik, koji je lociran u dijelu prizemlja objekta neposredno ispod robne kuće "Zvorničanka" površine 148,03 m2. ul. Braće Jugovića bb. Nekretnina je izgrađena na k.p. br. 1020 K.O. - Zvornik grad, upisano u knjigu uloženih ugovora o prodaji poslovnih zgrada, poslovnih prostorija i garaža, list br. 1292. sa pravom svojine 1/1.

Početna cijena 66.332,95 KM.

 

2. Osnovna sredstava i oprema (rashladna komora, rashladna komora - dvodijelna, police, TMV-renault kango).

Početna cijena 8.477.47 KM.

Pojedinačna specifikacija i vrijednost osnovnih sredstava i opreme istaknuti su na poslovnom prostoru u Zvorniku, koji je lociran u dijelu prizemlja "Zvorničanke".

 

3. Roba - alkoholna pića 3.061.91 KM. Specifikacija istaknuta na poslovnom prostoru.

 

II Imovina se prodaje u faktičkom i pravnom stanju u kakvom se stanju te nekretnine i pokretne stvari nalaze u momentu prodaje i na kupca se prenosi obim prava sa kojim raspolaže stečajni dužnik u momentu prodaje.

III Kupac nema pravo naknadne reklamacije i prigovora, te se isti neće uvažavati.

IV Naknadno utvrđena razlika u broju kvadrata nekretnine, ne utiče na izlicitiranu cijenu.

V Prodaja imovine održaće se dana, 22.9.2017. god. (petak), u 11 časova, u prostorijama "ETRANGERA" d.o.o. u stečaju, ul. Svetog Save bb u Zvorniku.

VI Prodaja će se vršiti putem usmenog javnog nadmetanja, a pravo učešća imaju sva pravna i fizička lica koja uplate 10% od procijenjene vrijednosti predmeta prodaje, najkasnije sa 21.9.2017. god. na ž.r. stečajn.dužn. br. 5517902221045155 Unicredit bank a.d. Banjaluka.

VII Prodaja će se održati kad prisustvuje licitaciji i samo jedan ponuđač.

VIII Rok plaćanja je 30 dana od dana objavljivanja zaključka o izboru najpovoljnijeg ponuđača na oglasnoj tabli stečajnog dužnika.

IX Učesnicima koji budu prihvađeni kao najpovoljniji ponuđači, depozit se uračunava u kupoprodajnu cijenu a ukoliko isti odustane od kupovine depozit se ne vraća.

X Na sva druga pitanja vezana za prodaju, primjenjivaće se odredbe ZIP RS.

XI Sve troškove, notarska obrada prenosa imovine, pripadajuće takse, poreze, PDV i ostale troškove snosi kupac.

XII Ovaj oglas objaviti na oglasnoj tabli stečajnog dužnika i dnevnom listu "Glas Srpske" a.d. Banjaluka.

XIII Kontakt telefon: 065/520-332. Stečajni upravnik Mlađen Petković. Razgledanje imovine i uvid u istu može se izvršiti svakog radnog dana od 12 do 15 časova.

 

Stečajni upravnik

Mlađen Petković, dipl. pravnik

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: