Računovodstvo, druženje i PANTHEON nagrade širom BiH

30.10.2013. 17:03 / Izvor: eKapija.ba
Računovodstvo, druženje i PANTHEON nagrade širom BiH
OTVORI GALERIJU

U vrlo prijatnoj atmosferi učesnici su imali priliku razgovarati sa brojnim računovođama, često i već PANTHEON korisnicima, i razmijeniti iskustva i mišljenja.

Datalab BH protekle je sedmice u Mostaru, Sarajevu, Tuzli, Zenici i Bihaću gostima FEB-ovog redovnog seminara za računovođe i revizore predstavio "Revoluciju u računovodstvu, evolucija u poslovanju" trendove u računovodstvu, a implementirane u PANTHEON-u.

"U vrlo prijatnoj atmosferi učesnici su imali priliku razgovarati sa brojnim računovođama, često i već PANTHEON korisnicima, i razmijeniti iskustva i mišljenja, što nam uvijek pomaže da PANTHEON učinimo još boljim za korisnike", navode iz Datalaba,

Druženje je nastavljeno u svakom gradu sa predstavnicima javnih ustanova gdje je predstavljen PANTHEON prilagođen njihovim specifičnim potrebama.

Tokom pet dana više od 500 kompanija imalo je priliku upoznati PANTHEON prednosti na Datalabov-om štandu, gdje je uvijek bio na raspolaganju Datalab tim.

U svakom gradu izvučena su po dva dobitnika odnosno dobitnice, te je ukupno poklonjeno po pet PANTHEON SE i PANTHEON GE licenci. "Svim dobitnicama srdačno čestitamo i želimo uspješno pretvaranje podataka u dobit," poručuju iz Datalaba.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti