FK Željezničar raspisao javni poziv za projekte izgradnje južne tribine

12.01.2017. 13:11 / Izvor: Fena
FK Željezničar raspisao javni poziv za projekte izgradnje južne tribine

Fudbalski klub Željezničar raspisao je javni poziv u svrhu dostavljanja ponuda za izradu idejnog i glavnog projekta južne tribine stadion "Grbavica"

Fudbalski klub Željezničar raspisao je javni poziv u svrhu dostavljanja ponuda za izradu idejnog i glavnog projekta južne tribine stadiona "Grbavica".

Ponude za izradu idejnog projekta se odnose na tekstualni i grafički dio, dok glavni projekt izrade južne tribine podrazumijeva detalje koji se odnose na faze arhitekture, konstrukcije, elektroinstalacija, hidroizolacije, vanjsko uređenje, te elaborate – zaštita na radu, zaštita od požara, zaštita od eksplozije i sanitarna saglasnost.

"Nakon završetka izgradnje istočne tribine stadiona 'Grbavica', FK Željezničar započinje projekt izgradnje južne tribine, koja će biti posebno prilagođena našim najvjernijim navijačima Manijacima. Prvi korak na putu ka izgradnji 'kopa'' je Javni poziv u svrhu dostavljanja ponuda za izradu idejnog i glavnog projekta južne tribine", saopćeno je iz FK Željezničar.

Zainteresovane kompanije dodatne informacije i podatke potrebne za sacinjavanje ponuda mogu dobiti od administracije kluba, a ponude je potrebno dostaviti najkasnije do 9. februara 2017.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije