Luksuzno naselje Sarajevo Waves dobit će Šoping centar od dva miliona KM

17.08.2017. 11:39 / Izvor: Akta.ba

U okviru naselja Sarajevo Waves u ilidžanskom naselju Otes u ponedjeljka, 21. augusta će svečano biti otvoren šoping centar.

U okviru luksuznog naselja Sarajevo Waves koje se nalazi na području općine Ilidža u ponedjeljka, 21. augusta će svečano biti otvoren Šoping centar.

Kako saznaje poslovni portal Akta.ba radi se o dvoetažnom Šoping centru sa 1.240 m2.

Vrijednost investicije je dva miliona KM.

Moderna arhitektura i valovite terase samo su jedan dio užitka koji je ostavljen korisnicima. Šoping centar ima za cilj pružiti ljepši, potpuniji i komforniji način življenja. Sam centar pruža elemente osnovnih potrebština. U okviru Šoping centra na raspolaganju kupcima će biti: Amko komerc, Best-Pro, restoran-caffe-slastičarna, Frizersko kozmetički salon i solarij "Studio Divine", kao i Smartphone Shop. Cilj je da Waves Centar bude mjesto susreta.

Kako je poslovni portal Akta.ba ranije pisao Compact Invest u ilidžanskom naselju Otes je u junu ove godine počeo izgradnju druge stambene jedinice Sarajevo Waves 2  koja će imati 77 raspoloživih stanova raspoređenih na sedam spratova, kvadrature od 47 metara kvadratnih pa preko 200 m2.

Vrijednost ukupne investicije kompleksa Sarajevo Waves je 50 miliona KM, a druge stambene jedinice 10 miliona KM.

E. Ko.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije