Obudovac dobio teren za odbojku na pijesku

18.09.2017. 08:51 / Izvor: Akta.ba
Obudovac dobio teren za odbojku na pijesku

Teren je urađen radi popularizacije i dodatne afirmacije odbojke u Obudovcu

U Obudovcu je prije nekoliko dana otvoren teren za odbojku na pijesku. Teren je finasiran zahvaljujući sredstvima Odbojkaškog saveza BiH, RS, opštine Šamac i sponzora koji su inače bili pokrovitelji raznih manifestacija u Obudovcu.

Predsjednik odbojkaškog Saveza Republike Srpske Milutin Popović istakao da je teren urađen radi popularizacije i dodatne afirmacije odbojke u Obudovcu kao nagrada za istrajnost i upornost u svom angažmanu.

"Ovo treba da doprinese novoj energiji, ojača sportski duh i pomogne uključivanju djece i omladine u organizovano bavljenje ovim sportom", kaže Popović

Kada je u pitanju infrastruktura na cijeloj opštini i podrška manifestacijama koja podstiče omladinu na bavljenje sportom, opština Šamac je uvijek bila tu.

Načelnik opštine Šamac, Đorđe Milićević kaže da je Opštinska uprava uvijek podržavala odbojkaški klub, ali i sve sportske klubove u afirmaciji i opstanku na sceni.

Milićević je podsjetio da je teren izgrađen zahvaljujući sredstvima Odbojkaškog saveza BiH i RS, opštine Šamac i sponzorima koji su osvjedočeni pokrovitelji sportskih manifestacija, ali i istakao višemjesečni angažman desetine volontera koji su zajedno sa svojim klubom učestvovali u finalizaciji projekta.

Predsjednik Odbojkaškog kluba u Obudovcu Janko Jovanović s ponosom je istakao da je otvaranjem odbojkaškog terena Obudovac zatvorio radove na izgradnji odbojkaške infrastrukture, te dodao da će ga moći koristiti svi zainteresovani.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije