Traže se izvođači radova za gradnju u poslovnim zonama Ramići i Celpak

12.06.2017. 09:32 / Izvor: Akta.ba
Traže se izvođači radova za gradnju u poslovnim zonama Ramići i Celpak

U okviru radova u Poslovnoj zoni "Ramići"-Banja Luka planirana je izgradnja saobraćajnice koja uključujuće asfaltiranje u ukupnoj dužini od 470 m.

Catholic Relief Services (CRS) objavio je javnu poziv za pretkvalifikaclju za izbor podobnih ponuđača za izvođenje radova na projektu završetka javne infrastrukture u Poslovnoj zoni Ramići-Banja Luka u Banja Luci i uređenju dijela infrastrukture u indsutrijskoj zoni Celpak u Prijedoru.

U okviru radova u Poslovnoj zoni "Ramići"-Banja Luka planirana je izgradnja saobraćajnice koja uključujuće asfaltiranje u ukupnoj dužini od 470 m sa kompletnom infrastrukturom u okviru postojeće Poslovne zone "Ramići-Banja Luka", te uređenje i postavljanje opreme radi stavljanja u funkciju "LED" javne rasvjete Poslovne zone.

U okviru Poslovne zone "Celpak"- Prijedor planiranja je izgradnja saobraćajnice u dužini 400 m sa kompletnom infrastrukturom, asfaltiranje i završno uređenje saobraćajnice, te nabavku opreme i stavljanje u funkciju "LED" javne rasvjete na području izgrađene saobraćajnice.

Radovi se izvode u okviru projekta "RAST - Restoring Accountability and Supporting Transformation". Pretkvalifikacija ponuđača će se obaviti po osnovu evaluacije tražene dokumentacije o potencijalnim ponuđačima, a pozivi za dostavljanje ponuda za izvođenje radova će biti upućeni samo odabranim pravnim licima ili nosiocima grupa kandidata.

Projekat finansira Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID), a sufinansiraju Grad Banja Luka i Grad Prijedor. Radovi će se izvoditi u periodu juli - septembar 2017. godine, izuzev Lot 2 u Prijedoru, koji će se prema dinamičkom planu implementacije projekta, ugovoriti odmah, a izvoditi u proljeće 2018. godine.

Prijave za ovaj javni poziv mogu se dostaviti do 30. 06. 2017. godine.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije